• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ko je Estonac koji dolazi na Enfild?

Autor mondo.rs

Liverpul se dogovorio sa Augzburgom oko transfera iskusnog estonskog štopera koji nije naročito poznat široj javnosti. Klub sa Enfilda će za ovog 30-godišnjaka platiti 4.5 miliona funti. Ko je Ragnar Klavan koga je Klop želeo?

Marko Grujić, Džoel Matip, Loris Karijus, Sadio Mane - pa onda Ragnar Klavan!?

Jirgen Klop je na putu da dovede peto pojačanje za novu sezonu "redsa". U ovom trenutku iskusni estonski štoper Ragnar Klavan (30) je na lekarskim pregledima na Enfildu, a ukoliko ne bude problema - Augzburg će za ovog fudbalera dobiti oko 4.5 miliona funti!

Potpuno neočekivano pojavila se ova informacija, dok su svi mislili da će Jirgen Klop kontaktirati nekog od skupocenijih i zvučnijih fudbalera iz Premijer lige, pa je navijače "redsa" zateklo i ime relativno nepoznatog fudbalera koji je od 2012. standardan u dresu Augzburga.

Ragnar Klavan je levonogi štoper iz Estonije napuniti 31 godinu, a pre Augzburga nastupao je za Elvu, Tulevik, Floru, Valerengu, Herakles i AZ. Standardni je reprezentativac svoje zemlje sa 108 nastupa, i kapiten, a samim tim ima i "bogatiju" reprezentativnu karijeru od svih defanzivaca Liverpula.

Zadnja linija Liverpula je "proređena" s obzirom na to da su klub napustili Kolo Ture i Martin Škrtel, a uprkos tome što je "pridodat" Džoel Matip, biće potrebno vreme dok se od povrede ne oporave Mamadu sako i Džo Gomez, pa je tako sem Matipa "zdrav" još samo Dejan Lovren.

Ne očekuje se da će Klavan imati veliku minutažu, ali je 4.5 miliona funti ipak "trošak".

Pre Klavana u Premijer ligi je nastupao još samo jedan Estonac. U pitanju je golman Mart Pom, koga po jednom nastupu teško da pamte navijači Arsenala, a sem ovog kluba igrao je i za Derbi Kaunti i Sanderlend.

Zanimljivo, Ragnar Klavan je kao tinejdžer imao probu u Sanderlendu - ali nije prošao.

Sada će postati fudbaler Liverpula, iako da je teško ko pomislio na to pred početak prelaznog roka.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC