• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Večiti" 5. aprila odlučuju o tituli

Uskoro počinje treći deo Meridijan Superlige Srbije. Odlučujući dan - 5. april, kada se "večiti rivali" sastaju na stadionu Partizana.

 "Večiti" 5. aprila odlučuju o tituli  Izvor: MONDO

Najveći srpski fudbalski rivali Partizan i Crvena zvezda odigraće 5. aprila treći međudosobni duel ove sezone, koji će verovatno odlučiti o tituli šampiona države.

Kolo pre kraja drugog dela fudbalskog prvenstva Srbije rešeno je nekoliko nepoznanica oko rasporeda takmičenja od 23. do 33. kola Meridijan Superlige Srbije, odnosno od 2. aprila do 25. maja.

Lider prvenstva Partizan, koji ima pet bodova prednosti nad Crvenom zvezdom, dočekaće komšije na svom stadionu 5. aprila. "Pol-pozicija" omogućila je crno-belima da budu domaćini u duelu, koji će, po mnogima, odlučiti o šampionskoj tituli.

U ovoj sezoni Partizan i Crvena zvezda odigrali su dva meča, i uspešniji su crveno-beli. Na stadionu Partizana, jesenas, bilo je 2:2, a 1. marta Zvezda je na svom terenu bila ubedljiva 4:1.

Posle "večitog derbija", Partizan ide u goste Vojvodini, a zatim na svom terenu dočekuje Borac. Zvezda ima sličan raspored, s tim što će sa Vojvodinom igrati kod kuće, a gostuje Čačanima.

(www.mtsmondo.com9

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC