• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bandalovski i Partizan - gotovo!

Autor mondo.rs

Desni bek Partizana Ivan Bandalovski danas je raskinuo ugovor sa Partizanom. Oprostio se od kluba i Grobara na Instagramu.



Raskid posle godinu i po dana "veze".

Nakon što je pre nekoliko dana zatražio raskid ugovora nezadovoljan statusom u timu, odnosno zato što je rezerva, Bugarin je danas dobio traženo.

Oprostio se na Instagramu, uz poruku da ovo nije zbogom, već samo do viđenja:

"Danas je za mene jedan od najtežih dana. Proveo sam prelepih godinu i po u u mom voljenom klubu u kojem sam ostavio svaki atom snage na terenu, izgarao za svaki šut, za svaki gol i nove bodove. Sa momcima sam ponosno osvojio titulu prvaka i Kup Srbije, igrao Evropu i te trenutke nikada neću zaboraviti, baš kao što neću zaboraviti svaki aplauz, pljesak i podršku sa tribina i Juga! Ponosan sam na svaki sekund proveden na terenu pred Grobarima. Život je nepredvidiv i sprema nas za novo putovanje na koje krećem sa koferima ljubavi prema Partizanu i pun najlepših uspomena. Ne opraštamo se, vec samo pozdravljamo, jer u meni imate najvećeg navijača. Napred Partizan, do pobede!".



Danas je za mene jedan od najtezih dana.Proveo sam prelepih godinu i po u u mom voljenom klubu u kojem sam ostavio svaki atom snage na terenu ,izgarao za svaki sut,za svaki gol i nove bodove.Sa momcima sam ponosno osvojio titulu prvaka i Kup Srbije ,igrao Evropu i te trenutke nikada necu zaboraviti, bas kao sto necu zaboraviti svaki aplauz,pljesak i podrsku sa tribina i Juga! Ponosan sam na svaki sekund proveden na terenu pred Grobarima.Zivot je nepredvidiv i sprema nas za novo putovanje na koje krecem sa koferima ljubavi prema Partizanu i pun najlepsih uspomena.Ne optastamo se,vec samo pozdravljamo,jer u meni imate najveceg navijaca.Napred Partizan,do pobede!⚫️⚪️⚫️⚪️❤️❤️❤️

Фотографија корисника Ivan Bandalovski Official (@bandalovski2) дана


Bandalovski je jedan od nekolicine igrača iz prošle sezone koji je ovog leta napustio klub (iz raznih razloga). Golman Živko Živković je otišao u Grčku, Marko Jovanović i Lazar Ćirković su bili "prekobrojni", tačnije njima je saopšteno da se na njih više ne računa, ista priča je i sa Nemanjom Petrovićem (karijeru nastavlja u Portugalu), Nikola Leković je otišao u Napredak, otišao je i štoper Miloš Ostojić, Ismail Beko Fofana je prešao u Čukarički, a Nemanja Glavčić je otišao u Spartak iz Subotice. 

Partizan je ostao i bez Andrije Živkovića, koji nije želeo da produži ugovor sa klubom, pa je šest meseci trenirao sa Teleoptikom. On je kao slobodan igrač prešao u Benfiku, sa kojom je potpisao petogodišnji ugovor.

Podsetimo i da je u zimskom prelaznom roku, Partizan napustilo čak devet igrača - Stefan Babović, Petar Grbić, Abubakar Oumaru, Fabrisio Dornelas, Nikola Trujić, Stefan Aškovski, Filip Knežević, Nenad Marinković.



Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC