• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dortmundov novi mađioničar - Dembele! (VIDEO)

Autor mondo.rs

Borusija Dortmund je tokom leta ostala bez Matsa Humelsa, Ilkaja Gundogana i Henrika Mhitarjana, ali je zato dovela pojačanje koje će navijače naterati da zaborave sve njegove prethodnike. Osman Dembele!

Kakvog je majstora dobio Tomas Tuhel!

Trener Borusije iz Dortmunda je tokom leta ostao bez tri važna šrafa svog tima - Matsa Humelsa (Bajern), Henrika Mhitarjana (Mančester junajted) i Ilkaja Gundogana (Mančester siti), ali je klub vredno radio na pojačanjima i, za sada, čini se da je uradio dobar posao.

Tražili su se mladi fudbaleri koji se uklapaju u Tuhelov sistem igre, a jedan od njih je i mladi Francuz Osman Dembele koji je stigao iz Rena. On je impresionirao u svojoj prvoj seniorskoj sezoni i preporučio se svim velikim klubovima, ali je shvatio da će pre napredovati u Dortmundu nego u nekim drugim sredinama gde možda ne bi odmah bio prvi izbor.

Krilni napadač je već u svojim prvim mečevima demonstrirao kakav je mađioničar sa loptom, pa je tako izluđivao protivničke defanzivce. Istina, u pitanju su fudbaleri Minhena 1860, St. Paulija, Vupertalera i Erkenšvika, ali je on u svakom od tih mečeva bio maestralan.

Pogledajte njegove najbolje poteze sa predsezonskih mečeva.

Uživaćete! 


(i pokušajte da izbrojite koliko puta je drugima proturio loptu kroz noge)

Dortmund je ovog fudbalera na kraju platio samo 15 miliona evra, a to uporedite sa ostalim "ciframa" koje se vrte na fudbalskom tržištu, posebno kada su u pitanju engleski klubovi, pa je jasno da su sjajno prošli i u ovom poslovanju.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC