• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Da li je Neven "pao" na pregledu?

Autor mondo.rs

Bivši srpski reprezentativac trebalo je da potpiše za Midlzbro, ali je zapelo u poslednjem trenutku. Ugovor nije potpisan verovatno zbog problema sa trombom, pišu engelski mediji.

Neven Subotić stigao je u Borusiju Dortmund sa 19 godina i punih osam proveo je na Vestfalenu. Rođeni Banjalučanin osvojio je sa "milionerima" dve titule prvaka Bundeslige, dva Superkupa i Kup Nemačke. Kao jedan od najboljih štopera u Evropi stigao je i do reprezentacije Srbije i Mundijala u Južnoj Africi 2010.

Iako je u najboljim igračkim godinama (10. decembra će da napuni 27), Subotićeva karijera je posle teške povrede kolena krenula nadole. Doduše, u sezoni 2014/2015 menje-više je bio standardni član tima, ali je prošle odigrao svega 11 utakmica za Borusiju u svim takmičenjima.

U martu mesecu je čak prošao kroz životnu dramu uzrokovanu trombom u ruci.

Ovog leta Subotić je rešio da napusti Nemačku i sreću potraži u Premijer ligi. Sledeća stanica za Nevana je trebalo da bude Midlzbro.

"Northen Echo" je u sredu ujutru, pod naznakom "HITNO", pustio vest da je dogovor između Subotića i Boroa propao. Pretpostavlja se da je "puklo" zbog toga što Srbin nije prošao lekarske preglede.

U Engleskoj smatraju da je problem sa trombom glavni razlog zbog čega odlični defanzivac nije postao član povratnika u Premijer ligu.

Uprkos tome što Subotić nije potpiso ugovor, priča nije završena i postoji mogućnost da obe strane na kraju budu zadovoljne.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC