• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gusto: Dinamo uz DVA penala izbacio Vardar!

Autor mondo.rs

Šampion Hrvatske prošao je u 3. kolo kvalifikacija za Ligu šampiona posle maksimirske drame sa prvakom Makedonije. Dva gola i asistencija Pjace na oproštaju.

Bez obzira na skopskih 1:2, u meču u kom je domaćin imao pet velikih šansi za gol, a gost odneo pobedu kući, gledali smo dramu u revanšu!

Na solidno ispunjenom "Maksimiru", ali samo kad su bočne tribine u pitanju: Dinamo Zagreb - Vardar Skoplje 3:2 (0:1) u revanš meču 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Crno-crveni iz Makedonije dva puta su vodili u Zagrebu, ali je ruski sudija Ivanov dva puta pokazivao na belu tačku, jednom neporavdano, jendom opravdano, odakle odlazeća zvezda "modrkih" Marko Pjaca nije mogao da promaši.

I, u trenucima kada je gol Vardara značio i eliminaciju Dinama, na 2:2 u finišu meča - šok za goste!

(pročitajte sve rezultate revanš mečeva 2. kola kvalifikacija odigranih večeras)


Paolo Mašado namestio se na šut sa 18 metara, lopta je pogodila jednog igrača Vardara u nogu, promenila pravac i završila u mreži golmana Igora Aleksovskog, koji je osim penala i te "frljoke" skinuo baš sve što je "momčad" Cica Kranjčara uputila ka njemu, a bilo je posla.



Na drugoj strani, Antonio Jezina nije mogao ništa u 39. minutu kada je Darko Velkoski postigao maestralan go za 0:1, baš kao ni kod greške Marka Roga u 62. minutu, posle čega je sevnula brza kontra gostiju - Baloteli za Damira Kojasevića, Crnogorac iskosa sa leve strane ka Velkoskom na petercu, a umesto njega - u svoju mrežu "zabio" je Gordon Šniderfeld.

No, u međuvremenu i posle toga (55. i 70. minut), 25 miliona evra plaćeni Pjaca "razdužio" je opremu i spremio se na put u Torino, gde će od sutra već nositi dres Juventusa.

Pogledajte sve najzanimljivije detalje.



Dinamo Z. - Vardar 3:2 --- Goloviby mediabh

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC