• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Krojač" Murinjo objasnio gde je Zlatan

Autor mondo.rs

Iako je u Francuskoj odigrao meč manje od Engleza, Ibrahimović je dobio produženi odmor. Evo zašto...

Ekspedicija Mančester junajteda doputovala je u Kinu, gde će odigrati dve kontrolne utakmice - protiv Borusije Dortmund (petak) i Mančester sitija (ponedeljak).

Iako su navijači dočekali "đavole" sa očekivanim oduševljenjem i iako su istakli i transparente podrške Zlatanu Ibrahimoviću, švedski superstar nije doputovao sa ostatkom tima u Aziju.

Pomalo neočekivano, Žoze Murinjo odlučio je da novoj "devetki" dozvoli dodatne dane odmora, iako je poveo u Kinu igrače koji su na Evropskom prvenstvu odigrali više utakmica od njega. Konretno, to su reprezentativci Engleske - Vejn Runi, Markus Rašford i Kris Smoling.

Upitan gde je Zlatan, Portugalac je odgovorio da je dva sata razgovarao sa saradnicima da li da povede Ibrahimovića.

"Znate, najbolja odela su ona koja su krojena po meri. Bolje je ići kod krojača, nego otići u prodavnicu i samo kupiti veličinu koja će ti odgovarati. Po istom principu radim sa fudbalerima. Ne postoje dva ista igrača"



"Kada je Zlatan u pitanju, mnogo sati proveo sam analizirajući, učeći i diskutujući o svojoj odluci. Iako je na Evropskom prvenstvu ispao jednu utakmicu pre Engleza, s njim je sve drugačije. Njegovo telo je drugačije, um mu je različit, kao i period predviđen za odmor. Tu su i stvari koje ne znate i koje i ne bi trebalo da znate, a sve to doprinosi različitom sistemu treninga, koje i sprovodimo", objasnio je Murinjo.

Podvlačeći taj stav, Portugalac je dodao da samo pokušava da skroji "odelo" po meri svakog igrača i da se samo time rukovodio u sastavljanju spiska za put u Kinu. 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC