• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Danci u 121. minutu stigli do, nadamo se Partizana

Autor mondo.ba

Ukoliko izbore treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope, fudbaleri Partizana će igrati sa danskim Sonerjuseom, koji je gubio 2:0 od Stromsgocea u Norveškoj, ali je prošao golom u nadoknadi drugog produžetka.

  Nakon poraza od Sonerjusea u Danskoj (2:1) u prvom dvoboju, Norvežani su u revanšu na svom terenu slavili identičnu pobjedu od 2:1 (2:0), pa su se igrali produžeci, a odluka je pala tek u 121. minutu kad je mrežu domaćina pogodio danski gostiju Troelsa Klove.

Norveški napadač Muhamed Keita, koji je porijeklom iz Gambije, bio je najzaslužniji za trijumf Stromsgocea u regularnih 90 minuta i bio bi heroj jer je postigao oba gola i to 17. i drugom minutu sudijske nadoknade prvog poluvremena.

Pozajmljeni fudbaler poljskog Leha iz Poznanja kasnije se povrijedio u produžecima, pa je morao biti zamijenjen, a da tragedija za njega bude veća, Norvežani su poklekli tik pred izvođenje jedanaesteraca.

Danci su do prolaska stigli zahvaljujući golom Mikaela Urea u 69. minutu kada su smanjili rezultat i osigurali produžetke, da bi pomenuti Troels Klove zaledio domaće navijače i donio veliku radost gostima.

Danci su tako izborili dvomeč sa (nadamo se) crno-bijelima iz Beograda, koji u poljskom Lubinu igraju revanš utakmicu protiv Zaglembja za prolaz u dalje takmičenje.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC