• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borusija razbila Junajted na startu IKŠ! (VIDEO)

Autor mondo.rs

Imaće šta da prigovori Žoze Murinjo svojim igračima...

Internacionalni Kup šampiona, pripremni turnir na kojem najbolji evropski klubovi igraju širom sveta, počeo je u petak u Kini, utakmicom Borusija Dortmund - Mančester junajted.

Nemački klub slavio je 4:1 u Šangaju i ostavio mnogo bolji utisak nego ekipa Žozea Murinja.

Strelci za žuto-crne bili su Gonzalo Kastro u 20 i 86. minutu, Pjer-Emerik Obamejang u 36. i Usman Dembele u 57, dok je gol za Junajted dao doskorašnji igrač Borusije, Henrik Mkitarjan u 59.


Sjajnu partiju prikazali su Obamejang i dvostruki strelac Kastro, ali je potez utakmice, ipak, pogodak Dembelea. Letošnje pojačanje "milionera" iz Rena (plaćeno 15 miliona evra), lepim driblingom oslobodio se čuvara, a zatim šutirao "kao iz topa". Vredan isticanja je i drugi gol Kastra, udarcem sa više od 20 metara.

Borusijini igrači bili su mnogo konkretniji u napadu od rivala, koji je čak imao više prilika, ali su zato povremeno delovali veoma nesigurno u odbrani.

Ipak, ovo je bila prijateljska utakmica u kojoj nisu igrale najjače postave, tako da je rano donositi zaključke.

BORUSIJA DORTMUND: Vajdenfeler - Šmelcer (63. Burnić), Bender (62. Merino), Papastatopulos (62. Bartra), Pašlak (46. Larsen) - Rode (63. Sahin), Kastro - Dembele (63. Pulišić), Kagava (63. Lajtner), Ramos (63. Mor) - Obamejang (63. Hober).

MANČESTER JUNAJTED: Džonston (46. Romero) - Šo, Džons (46. Roho), Bejli, Valensija - Blind (66. Mekner), Erera - Mkitarijan (66. Januzaj), Mata, Lingard (46. Jang) - Depaj (46. Rašford).

Grupu koja se takmiči u Kini pored ovih timova čini još Mančester siti. "Građani" će na teren u ponedeljak, protiv gradskog rivala, a zatim i u četvrtak, protiv Borusije.

U Australiji se takmiče Melburn, Juventus, Totenhem i Atletiko Madrid, a u SAD i Evropi Seltik, Lester, Inter, PSŽ, Real Madrid, Bajern Minhen, Milan, Čelsi, Liverpul, Seltik, Barselona i Inter.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC