• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Savo: Da li je Skupština Partizana legitimna?

Savo Milošević smatra da je novi saziv Skupštine FK Patizan nelegitiman, jer nije istekao mandat dosadašnjim delegatima najvišeg tijela kluba.

 Savo: Da li je Skupština Partizana legitimna? Izvor: MONDO

Kandidat za predsjednika fudbalskog kluba Partizan Savo Milošević izrazio je sumnju u legitimitet Skupštine Fudbalskog kluba Partizan, jer je njen sastav promijenjen iako mandat dosadašnjim delegatima nije istekao.

Milošević se obratio Komisiji za pravna pitanja Fudbalskog saveza Srbije, zatraživši tumačenje Statuta i Poslovnika za izbor prvog čovjeka tog kluba.

"Uputio sam ovo pismo na pravo mjesto. Nadam se da će mi biti hitno odgovoreno i da ono neće završiti u fioci. Po svemu sudeći, imajući u vidu da je skupština koja je promijenjena, imala mandat do februara 2010. godine, sadašnja skupština je, izgleda nelegitimna. Nadam se da ću već danas dobiti odgovor, jer i ja želim da znam da li imam legitimitet", navodi se u pisanoj izjavi Miloševića dostavljenoj medijima.

Starom sazivu Skupštine mandat bi trebalo da traje do februara 2010. godine, a Milošević je naveo da je nedavna "izmjena članova Skupštine urađena protivno statutu i poslovniku kako bi se eliminisali delegati koji nisu za sadašnje rukovodstvo".

FK Partizan je prošle nedelje na dva radna Zbora imenovao kompletno novi sastav skupštine, koja će 21. decembra birati novog predsjednika.

Protivkandidat Miloševiću, koji je na Zboru imenovan za člana skupštine, biće aktuelni predsjednik kluba Dragan Đurić.

Na jednom od sajtova navijača Partizana, www.partizan.net organizovano je glasanje za jednog od kandidata za novog predsjednika kluba.

Na dan 15. decembar, dakle nedelju dana pred izbore u Patizanu, Savo Milošević ima ogromnu većinu pristalica.

Do sada je glasalo 1.210 posjetilaca, a Savo Milošević je dobio 1.125 glasova ili 93 procenata! U kružić pored imena Dragana Đurića kliknulo je 85 posjetilaca.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC