• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nedić: Mnogo nam je teško

Autor mondo.rs

Bivši potpredsednik Partizana kaže da mu je eliminacija crno-belih iz Evrope teško pala i nagoveštava da bi Izborna skupština kluba mogla da se održi i pre 12. septembra.

 Partizanu teško pala eliminacija iz Evrope Izvor: MN PRESS

"Mnogi misle da likujemo, ali, verujte, nije tako. Teško nam je", bilo je prvo što nam je rekao Vojislav Nedić, bivši potpredsednik Partizana i jedan od predvodnika struje koja je uz Nenada Bjekovića.

POVEZANE VIJESTI

"Naravno da smo svi vrlo nesrećni zbog poraza i eliminacije iz Evrope, ali ne znam koliko je uopšte pametno da bilo šta pričam, kako se ne bi stekao utisak da likujemo, a zapravo je baš suprotno", dodao je stariji Nedić.

"Teško nam je palo sve ovo i sada treba biti pametan. Osnova svega je da se ne sme dozvoliti rasprodaja ovog tima, jer će to biti pogubno za Partizan", naglasio je Vojislav Nedić.

Bivši čelnik Partizana je više puta ponovio da nema ambicije da se ponovo angažuje na nekoj od rukovodećih funkcija u klubu, iako je uveren da će Bjeković pobediti na septembarskim izborima, ako se u međuvremenu ne pomere za raniji datum, jer je situacija u Partizanu posle ranog ispadanja iz Evrope postala alarmantna.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC