• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizanovcima se neće svideti: "Niko nije kriv"!

Autor mondo.rs

Za jedan od najvećih neuspeha u istoriji Partizana niko nije kriv, kaže Miloš Vazura. Ali to nije sve: Novac od igranja u Evropi nije toliko potreban crno-belima. Neće biti smena u klubu...

 Miloš Vazura Niko nije kriv za eliminaciju Partizana iz Lige Evrope Izvor: MN PRESS

Petak pre podne, na stadionu Partizana od čelnika kluba nigde nikoga.

Tačno je da je ekspedicija "parnog valjka", posle eliminacije u 2. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope od Zaglembja, doputovala iz Poljske u ranim jutarnjim satima ali ih to, u kritičnom momentu po klub, što je takođe činjenica, nikako ne može opravdati što u petak do 13 sati nikoga nije bilo u Humskoj.

U to vreme, u velikom klubu sa odgovornim ljudima na vlasti, sastanak na najvišem nivou uveliko je morao da traje. Da se razgovara o novonastaloj situaciji i rešenju problema. Međutim, sudeći po izjavi Miloša Vazure, problem i nije previše strašan.

Dok je trener Ivan Tomić sa igračima imao trening u Teleoptiku (počeo u 12 sati), kancelarije čelnika crno-belih bile su prazne.
Generalni direktor je, ipak, u jednom trenutku, videvši propuštene pozive, pozvao telefonom novinare.

"Ponavljam, Evropa nije prioritet, cilj je da vratimo titulu", rekao je čelnik kluba i tako nametnu novo pitanje.

S obzirom na tradiciju i mesto koje Partizan zauzima u srpskom fudbalu, gde ima neuporedivo bolje uslove od većine, a i finansijsku moć u odnosu na druge, zar se borba za titulu ne podrazumeva kao prioritet i cilj svake godine, bez izuzetka - ma ko bio trener, predsednik, direktor, igrač?

Vazura kaže da niko nije kriv!

"Ne razmišljamo o Ivanu Tomiću i njegovoj smeni. Ne radimo ništa preko noći, tako da nećemo ni sada. Ekipa mora da se digne i da se oporavi. Eliminacija neće uticati na formiranje nove uprave. Nema krivaca...", naglasio je direktor Partizana.

Mladi funkcioner crno-belih smatra da je Partizanu potrebno vreme da se uigra. Ali, sada ostaje samo Superliga i Kup. Partizan je ove sezone bio epizodista u Evropi.

"Posle prve utakmice svi su nas hvalili, ali smo nakon sedam dana loše odigrali. To govori da nisu uigrani i treba im vremena. Uveren sam da će posle sve biti mnogo bolje", dadao je Vazura i nastavio da traži albi za poraz.

"Izgubili smo od najbolje ekipe koju smo mogli da dobijemo, a ustvari nismo izgubili nego smo ispali na penale. Ne igramo Evropu, i taj novac neće nedostajati. Radimo na transferu koji bi već za vikend mogao da se ralizuje, ali ne bih o imenima. prodaja je u pitanju", podvukao je Miloš Vazura.

Niko nije kriv? Sreća je okrenula leđa crno-belima protiv Poljaka? Ekipa nije uigrana, ali Tomić ostaje trener? Evropa nije mnogo zanimala "parni valjak" ove sezone? Partizan nema finansijski motiv igranja u Evropi? Novac od nastupa u UEFA liga takmičenjima nije toliko potreban klubu koji grca u dugovima i sastavlja kraj s krajem?

Možda nismo dobro razumeli...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC