• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Još jedan koji "ne miriše" Gvardiolu

Autor mondo.rs

Zvezda Bajerna nije propustila priliku da "bocne" svog bivšeg trenera, sa kojim očito nije u dobrim odnosima.

Pep Gvardiola jedan je od najboljih i najuspešnijih trenera u novijoj istoriji fudbala, koga uz trofeje prati i glas da često nije u baš dobrim odnosima sa zvezdama iz svoje svlačionice.

Posle Zlatana Ibrahimovića,Marija Mandžukića i još nekoliko fudbalera Frank Riberi takođe je stao u red nekoliko velikih igrača koji ne žale što su se rastali sa Kataloncem.

Iskoristivši priliku da pohvali svoju saradnju sa novim trenerom Bajerna Karlom Anćelotijem, Francuz je "bocnuo" svog bivšeg šefa, a sadašnjeg menadžera Mančester sitija.

"Pod Anćelotijem ponovo osećam da mi (trener) veruje. On je sjajan stručnjak. Bio mi je potreban neko kao Anćeloti, kao Jup Hajnkes ili Otmar Hicfild", izjavio je Riberi.

Gvardiola sigurno nije slučajno preskočen, a evo šta Ibrahimović, Mandžukić i Samjuel Eto govorili o njemu:

"Šta god da se dogodilo među nama, smatram da je on sjajan trener. Kada je u pitanju Gvardiola kao čovek, tu nemam komentar. To je nešto drugo. On nije muškarac. Nemam šta drugo da dodam", rekao je Zlatan.

"Gvardiola me je razočarao. Nije me tretirao sa poštovanjem. Nije mi dopustio da budem najbolji strelac Bundeslige. Da li ću sesti sa njim da popijem kafu? To se sigurno neće dogoditi. U karijeri ne moram da volim svakoga, ali kada osetim negativnu energiju - onda se trudim da izbegnem tu osobu", izjavio je Mandžukić.

"Pre svega, podsetio sam Gvardiolu da nikad nije bio veliki igrač. Bio je dobar, što je tačno. To sam mu i rekao. Kad je došao na Nou Kamp nije znao ni kako stoje stvari u svlačionici. Nije imao hrabrosti da mi kaže stvari u lice. Pričao je okolo, a ne direktno. Tražio je od mene da više trčim, a odgovorio sam mu da nije normalan. Najviše me je povredilo to što je izmišljao stvari koje su novinari prenosili. Sreli smo se kad sam igrao u Interu i rukovali smo se pred kamerama, ali iza njih toga nije bilo", pamti Eto.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC