• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novi golman među stativama Partizana

Autor mondo.rs

Bojan Šaranov, Filip Kljajić i Marko Jovičić dobili konkurenciju. Četvorogodišnji ugovor sa Partizanom potpisao 24-godišnji Nemanja Stevanović iz Čukaričkog.



Nemanja Stevanović (rođen 8. maja 1992. -  visok 182 cm) dosadašnji golman Čukaričkog, danas je postao novi član Partizana, pošto je sa crno-belima potpisao profesionalni ugovor na 4 godine i dobio dres sa brojem 85.

Stigao iz Čukaričkog, a pre njega je branio u Radu i BASK-u, odakle je prešao među Brđane. Nemanja je član Mlade reprezentacije Srbije (igrači do 21 godine).

Promocija je održana bez prisustva novinara, dao je intervju za TV Partizan.

"Ovo je veliki dan za mene i za moju karijeru. Došao sam da pomognem u osvajanju 'duple krune' ove godine. To je veliki izazov za mene i inspiracija za dalju karijeru", rekao je Stevanović, dodavši da su ga utakmice Hrvatske i SR Jugoslavije 1999. godine i golman Ivica Kralj inspirisali da počne da se bavi fudbalom i da brani.

"Od provg dana sam želeo da budem golman", kaže Stevanović, za koga, inače, navijači Partizana ističu da je navijač Crvene zvezde i čak su na raznim forumima objavljivali njegove fotografije sa obeležjima crveno-belih. Takođe, za njega se priča i da, navodno, ima tetovažu Zvezde.

Rekao je da dobro poznaje sve golmane Partizana i da smatra da klub kao što je Partizan uvek treba da ima više kvalitetnih golmana.

"Motivisalo me to što želim da osvojim titulu. To sa Čukaričkim nije moguće, jer mislim da je, za sada, realan, maksimalan domet treće mesto, i napad na trofej u Kupu. Titula je za Čukarički još daleko. Zato me inspirisala želja za titulom, evropske utakmice, ambijent na stadionu kakvog nema na Banovom brdu, naravno i konkurencija,  uvek je dobro to imati, kad stanete na gol, znate da ste se izborili u tako jakoj konkurenciji", kaže novi golman crno-belih, rodom iz Loznice.

Dodao je i ovo: "Daj bože da Šaranov sada brani dobro, pa da se na zimu proda, a to će biti dobro i za mene, i za Kljajića i Jovičića".

Navijači Partizana izražavaju čuđenje što je doveden novi golman, a, kako se piše na raznim forumima, "ekipa ne može da da gol"!

INTERVJU STEVANOVIĆA ZA TV PARTIZAN

Nemanja Stevanović
Izvor: TV Partizan

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC