• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Atletiko potvrdio: Ne Kosta, već Gameiro!

Autor mondo.rs

Madriđani imaju novog napadača.

"Gameiro, dobro došao!", poruka je Atletiko Madrida ove subote.

Klub sa Visente Kalderona, vicešampion Evrope, ozvaničio je dolazak Francuza Kevina Gameira, koji je prethodne tri godine igrao za Sevilju i ostavio sjajan utisak.

Bivši fudbaler Pari Sen Žermena potpisao je četvorogodišnji ugovor sa novim klubom, a njegove brojke iz prošle sezone dovoljno pokazuju kakvog je igrača Dijego Simeone angažovao:

- U takmičarskoj 2015/16, Gameiro je postigao 29 golova u svim takmičenjima! U dve sezone pre toga pogodio je 38 puta i takvim učinkom postao jedan od najtraženijih fudbalera u Španiji.



Nekadašnji igrač Strazbura i Lorijena, koga su navijači Zvezde 2005. godine dobro zapamtili, bio je ovog leta povezivan i sa Barselonom, ali će u subotu uveče ipak stići u Madrid na lekarske preglede, posle kojih će staviti paraf na novi ugovor.

Atletiko je u suprotnom smeru poslao argentinskog napadača Lusijana Vijeta, koji se prošle sezone nije snašao među "jorgandžijama". Novu šansu za dokazivanje imaće na pozajmici u Andaluziji, mada ne bi trebalo zaboraviti da ga je Atletiko pre 13 meseci pratio Viljarealu čak 20 miliona evra.

Gameirovim dolaskom na Kalderon stavljena je tačka na spekulacije da bi Dijego Kosta mogao da se vrati ovog leta iz Čelsija u klub u kojem se proslavio.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC