• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Neće u Real, zavoleo je PSŽ

Autor mondo.rs

Italijanski vezista doneo je odluku kakvu ne bi prihvatilo mnogo igrača. Objasnio je i koji mu je krajnji cilj u Parizu.

Poziv Real Madrida, "kraljevskog kluba", privilegija je kakvu dobijaju samo odabrani fudbaleri. Kada ona stigne - veoma malo igrača kaže "Ne".

Jedan od njih je i Marko Verati.

Italijanski kreator igre, oslonac šampionskog sastava Pari Sen Žermena, konkretno je poručio da ne želi da se preseli u Madrid, uprkos nagoveštajima da bi na "Visente Kalderonu" voleli da ga "potpišu".

U razgovoru za list "Le Parizijen", Verati je podvukao da je želja i njega i kluba da nastave da sarađuju, kao i da je silno motivisan na kraju potpunog oporavka od povrede zbog koje nije igrao šest meseci.

"Polaskan sam zbog interesovanja Reala, ali već sam odlučio da ostanem u Parizu i da budem uspešan sa Pari Sen Žermenom. Hoću da osvojim nešto veliko ovde pre nego što se umorim ili klub odluči da me više želi", rekao je Italijan, pa veoma jasno podvukao:

"Hoću da ostanem ovde dok ne osvojimo Ligu šampiona. To je cilj koji sam postavio. Hoću da trijumfujem sa ovim timom, jer sam ga prihvatio kao svoju porodicu".

Podsetimo, Verati (24) je stanovnik Pariza od 2012. godine, kada je stigao iz matične Peskare, u kojoj je bio od svoje osme godine.

U dresu Pari Sen Žermena osvojio je četiri titule, tri Liga kupa Francuske i jedan nacionalni kup.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC