• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Klopa vole i deca - iako ne zna da pleše! (VIDEO)

Autor mondo.rs

Menadžer Liverpula na insitiranje najmlađih navijača pokušao da imitira čuveni ples Danijela Staridža, ali teško da je uspeo. Međutim, bar je zabavio decu. Pogledajte!



Posle svakog pogotka Danijela Staridža, kojih je sve manje zbog silnih povreda koje su snašle engleskog napadača, možemo videti čuvenu proslavu gola uz plesne poteze "koji je on patentirao".

Karakteristične poteze rukama odmah su "usvojili" i navijači Liverpula koji često pokušavaju da na taj način proslave gol sa Staridžom, a red je došao i na njegovog menadžera Jirgena Klopa da pokaže da li ima "te pokrete" u sebi.

Harizmatični menadžer čuven je po izlivima zadovoljstva, kada ide njegovom timu, ili nezadovoljstva, kada je situacija obrnuta, a ipak je češće da ga na klupi vidimo nasmejanog i dobro raspoloženog. Iz tog razloga brzo su ga prihvatili navijači Liverpula, a verovatno je i najpopularniji trener među neutralnom publikom. 

Odgovarao je na "dečje zadatke" na Enfildu, a nije preskočio ni onaj kada ga je jedna devojčica upitala da li može da uradi "Staridžov ples". Klop se nije mnogo dvoumio i odmah je pokušao, a iako nije bio naročito uspešan, bar je zasmejao klince.

Pogledajte!

Klop ples
Izvor: YouTube

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC