• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Midlsbro "krade" sina Zinedinu Zidanu

Autor mondo.rs

Trener Real Madrida je oba sina poveo na turneru u Sjedinjene Američke Države, ali je malo verovatno da će naredne sezone oni i igrati u njegovom timu. Onog starijeg želi Midlsbro.

Kada ste sin Zinedina Zidana nikada nije lako početi fudbalsku karijeru kada već i pre prvog dodira sa loptom svi od vas već imaju velika očekivanja. Koja vi možda ne možete da ispunite...

Enco Zidan Fernandez najstariji je sin legendarnog "Zizua", a jedan je od dvojice naslednika koje je on poveo na turneju Real Madrida u Sjedinjenim Američkim Državama. Pored veziste Enca, tu je i golman Luka, dok mlađi Teo i Elijas još uvek su daleko od prvotimaca.

Pitanje je da li će i ova dvojica dobiti šansu u ozbiljnim mečevima...

Enco (21) je igrajući za Real Madrid (B), treća liga, upisao dva gola i 10 asistencija, a po svemu sudeći u novoj sezoni će mu biti važno da stekne potrebno iskustvo.

Tim razlogom se Zidanu javio njegov prijatelj i bivši saigrač Ajtor Karanka i zatražio njegovog sina na pozajmicu. Menadžer Midlsbroa je u maju uveo ovaj tim ponovo u Premijer ligu, a u rodnoj zemlji traži pojačanja koja će mu pomoći da ovaj tim i izbori opstanak.

Osim Midlsbroa za Enca, koji je debitovao za Real u meču sa Pari sen Žermenom, zainteresovani su i Sporting Hihon, Alkorkon i jedan italijanski klub, a videćemo da li će tata Zidan savetovati sina gde je za njega najbolje da nastavi karijeru.







Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC