• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Moreira: Zašto ide Tomić? To je greška...

Kreatoru igre crno-bijelih "biće teško da ostane" ako sportski direktor napusti klub. Moreira vjeruje da će Partizan osvojiti trofeje.

 Moreira: Zašto ide Tomić? To je greška... Izvor: MONDO

Moreira nije bio raspoložen poslije pobjede nad Šahtjorom iako su crno-bijeli prekinuli crnu evropsku seriju, iako je dobio ovacije navijača dok je izlazio sa terena...

Ničim izazvan, počeo je priču o direktoru Partizana, Ivanu Tomiću.

"Čuo sam da odlazi iz kluba. Čuo sam i da mediji već dugo pišu o tome. Nije mi jasno šta se dešava. Da li vi znate šta je u pitanju?", obratila se "crno-bijela desetka" okupljenim novinarima.

Svjestan da može sebe da uvali u nevolju zbog iznošenja mišljenja koje ne spadaju u njegov djelokrug rada, Moreira je nastavio:

"Znam da to nije moja stvar, ali odlazak Tomića je velika greška. Ne razumijem zašto je to tako. Pokušavao sam da dođem do njega, zvao sam ga, ali nije se javljao. On je najzaslužniji što sam došao ovde i što sam produžio ugovor sa Partizanom. Ako Tomić ode, biće mi teško da ostanem. Mnogo je važan za nas... Ne razumijem"...

Kada je ispričao sve što je imao o Ivanu Tomiću, kreator igre Partizana se osvrnuo i na duel sa Šahtjorom.

"Konačno sam zadovoljan. Igrali smo za čast i to protiv najjače ekipe u grupi. I uspjeli smo da pobijedimo", istakao je Moreira.

"Dobro je što smo pobjedom završili jesenji dio sezone, ali ne mogu a da se ne zapitam zašto tako nismo igrali ranije. Protiv Šahtjora smo dokazali da posjedujemo kvalitet. Vjerujem da je to došlo do izražaja onda kada smo igrali bez pritiska, kada nismo imali teret na leđima".

Uprkos svemu, Moreira je optimista po pitanju "raspodjele" trofeja na proljeće.

"Možemo i moramo da igramo mnogo bolje nego u ovoj polusezoni, ali poslije svega što se dešavalo, rezultati u prvenstvu nam nisu loši. Start nam je bio loš, ispali smo iz Lige šampiona... Međutim, posljednjih nekoliko utakmica smo odigrali bolje, ali u klubu kakav je Partizan, i remi je katastrofa. Pritisak je ogroman. Vjerujem da ćemo na proleće biti bolji i da ćemo osvojiti trofeje", zaključio je Moreira.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC