• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lester kupio poljskog bisera

Autor mondo.rs

Šampion Premijer lige angažovao je novog fudbalera, od kojeg se očekuje mnogo.

Dok trlja ruke zbog ostanka Džejmija Vardija i dok ubeđuje Rijada Mahreza da ne promeni klub, menadžer LesteraKlaudio Ranijeri misli i o novim igračima.

Engleski prvak angažovao je u ponedeljak talentovanog poljskog vezistu Bartoša Kapustku i platio ga Krakoviji devet miliona evra.

Iako jako mlad (u decembru puni 20 godina), Kapustka je ove godine bio u sastavu Poljske na Evropskom prvenstvu u Francuskoj i posebno se istakao u duelu protiv Severne Irske.

Omladinski staž počeo je u Tarnoviji, u svom rodnom gradu Tarnov, a sa 12 godina je napustio dom da bi se obrazovao u Krakovu. Specijalizovani sportski magazini u Poljskoj proglasili su ga 2015. otkrićem godine.

Uoči ovogodišnjeg Evropskog prvenstva prošao je i kroz neprijatnu epizodu sa selektorom, jer je bio prinuđen da ga moli za oproštaj zato što je uoči priprema bio izbačen iz jednog noćnog kluba.

Lekciju je očigledno izvukao i na turniru u Francuskoj odličnim igrama uverio rukovodstvo Lestera da neće pogrešiti ako ga angažuje, što će se ove nedelje i formalno dogoditi, pošto će uskoro i lično doputovati na "King Pauer" stadion, na promociju i potpis ugovora.

...
Izvor: YouTube

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC