• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan još nema novog trenera. Do sutra

Autor mondo.rs

Čelnici Partizana danas nisu imenovali novog trenera Prvog tima, ali trebalo bi do sutra ujutro. U širem krugu kandidata bilo je i stranaca, u užem ih nema, kaže Iliev.

 Sastanak u fK Partizan, sutra novi trener Izvor: MONDO/Vladimir Sukdolak
Izvor: MONDO/Vladimir Sukdolak



Posle Ivana Tomića, na klupu Partizana sešće...

Ne zna se još, a rešenje nije pronađeno. Tačnije, napravljen je uži krug kandidata. U širem krugu je bilo inostranih trenera, u užem ih nema.

"Zasedala je privremena uprava, koja je zvanično prihvatila ostavku Ivana Tomića. Pričali smo o mnogo imena, a ono što mogu da kažem jeste da smo analizirali rad i došli do užeg kruga. U toku dana ćemo obaviti razgovore sa njima i do kraja dana, najkasnije sutra ujutro, znaće se ime trenera", rekao je novinarima posle sastanka sportski direktor Ivica Iliev.

Imena kandidata nije saopštio.

"Ne mogu da vam kažem ime, jer nisam ovlašćen. U širem krugu bilo je stranaca, ali nijedan nije u užem krugu. Stav je da stranac u ovom trenutku ne vodi klub. U najužem krugu ima i onih koji nikada nisu vodili Partizan", bilo je bar nešto što je otkrio Iliev.

Dodao je da će razgovori sa kandidatima "početi odmah".

"Potreban nam je trener sa ozbiljnim karakterom, da iz ekipe izvuče maksimum. Prioritet nam je da nađemo trenera koji je toliko moćan da uhvati igrače za ruku i povede ka cilju, a to su trofeji, naravno, titula. Nemam ovlašćenje da kažem koliko je kandidata. Nema limita u primanjima i dužini ugovora. Limit uvek postoji, ali to su generalno slični ugovori", rekao je Iliev i naglasio da je finansijska situacija "mnogo bolja posle prodaje Saše Lukića" u Torino.

"Imamo obavezu da smanjimo igrački kadar", bila je opaska sportskog direktora.

Odmah posle poraza od Napretka u Kruševcu, počele su da se pojavljuju informacije da je Marko Nikolić najozbiljniji kandidat za povratak u Partizan. 

Ipak, o imenima Iliev nije želeo da govori.

Upitan da li Partizan i dalje traži napadača (Partizan je u četiri utakmice ove sezone postigao samo jedan gol i to iz penala!), Iliev je odgovorio:

"Sve zavisi od novog trenera. Svaki trener donese nešto novo i ima svoju filozofiju".

Negirao je i nezvanične informacije da je u Partizanovoj školi, u trenerskom kadru, bilo "tumbanja", otkaza...

"Ono što se piše oko Škole nema veze s vezom. Sada se traži dlaka u jajetu i neka moćna stvar za prodaju novima. Danas imamo sastanak sa direktorom Škole gde ćemo odrediti ko će koju selekciju da preuzme, na šta imamo pravo", rekao je sportski direktor Partizana.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC