• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Barsa već "pleše", Musa za osmeh Ranijerija

Autor mondo.rs

Prvaci Španije i Engleske odigrali atraktivan prijateljski meč u Stokholmu - 4:2 (3:0).

Barselona u "šarenom" sastavu, Lester nešto bliži onom najboljem što može da izvede njegov trener, a rezultat je na poluvremenu bio poražavajući za senzacionalnog osvajača Premijer lige - 3:0!

Munir El Hadadi je rutinski matirao Rona Roberta Cilera nakon dodavanja Lea Mesija i Luisa Suareza u 26, odnosno 45. minutu, dok je drugi pogodak za Katalonce postigao Suarez u 34. minutu.

Njega je u kaznenom prostoru lepo pronašao Mesi, a Urugvajac je potom pokazao defanzivcima Lestera kako se dribla na malom prostoru i kako se lopta "lepi" za kopačku.

Pogledajte...


Već na poluvremenu su i Luis Enrike i Klaudio Ranijeri obavili mnoštvo izmena, a najveći uticaj na rezultat ostvario je novi napadač Lestera, pojačanje iz moskovskog CSKA, Ahmed Musa.

Nigerijac je zatresao mrežu u 48. i 66. minutu, a njegov prvi gol bio je impresivan, pošto je primio loptu na svojoj polovini i onda pretrčao sa njom gotovo 50 metara, pre nego što je uspeo da je plasira kraj nemoćnog Masipa.


"Lisice" su tako zapretile ček izjednačenjem, ali 17-godišnji Rafael Muhika je u 84. minutu otklonio sve dileme, iz akcije započete odličnom dugom loptom Maskerana - 4:2.

Barselona prve zvanične mečeve u novoj sezoni igra protiv Sevilje 14. i 17. avgusta, u okviru Superkupa Španije, dok će se Lester već u nedelju na Vembliju boriti sa Mančester junajtedom za engleski Čeriti šild.

Šest dana kasnije na rasporedu je prvo kolo Premijer lige.

Tagovi

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

kox

A drugih 45 lester njih "Razmontirao"

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC