• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Runi upoznaje Murinja: Hoće pobedu, ali ne viče

Autor mondo.rs

Kapiten Mančester junajteda o prvim danima saradnje sa portugalskim menadžerom.



Vejn Runi počinje svoju 13. sezonu u dresu Junajteda pod četvrtim menadžerom.

Na Old Traford stigao je na inicijativu Aleksa Fergusona, potom je jednu sezonu sarađivao sa Dejvidom Mojesom, a zatim dve sa Lujem Van Galom.

Ovog leta, došlo je vreme da se kapiten "đavola" upozna i sa sistemom rada Žozea Murinja, koji je seo na klupu "đavola" početkom leta i još uspostavlja svoje principe.

U sredu uveče, Junajted je prvi put pod vođstvom Portugalca napustio na velikoj sceni Old Traforda, u prijateljskoj utakmici protiv Evertona (0:0), koju je iz humanitarnih razloga organizovao upravo Runi.

Posle meča, lider "đavola" otvoreno je govorio o upoznavanju sa "Posebnim".

"On, trenutno, nije neko ko će doći i početi da baca stvari, za sada nije. Nikada ne znate kako će biti kada sezona počne. On je takmičarski nastrojen i želi da pobedi u svakoj utakmici, bilo da je prijateljska ili u Komjuniti Šildu. On prenese svoju poruku. Želi da pobedi, ali ne viče previše", rekao je Runi za Skaj Sports.



"Murinjo mnogo očekuje od svojih igrača i dok priča, vidite njegovu auru i poruku koju vam šalje. On želi pobede. Želeo je i protiv Evertona, a to nam je ponovio u poluvremenu. Kada igrate za Mančester junajted, čak i u prijateljskoj utakmici, želite da pobedite. Nažalost, mi nismo pobedili, ali moja porodica i ja ćemo se sećati tog meča", dodao je Runi, uz ocenu da je njegova ekipa dobro odigrala protiv Evertona, uprkos tome što nije pobedila.

Prvi takmičarski meč pod vođstvom novog trenera Junajted će odigrati u nedelju, na Vembliju, a rival će mu biti Lester. Ulog će biti trofej Komjuniti šild.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC