• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gogua o "rasisti" Nikoliću: Čuo sam samo lepo

Autor mondo.rs

Štoper Partizana Sedrik Gogua o novom treneru Marku Nikoliću koji je u Sloveniji bio kažnjen zbog rasizma. Miroslav Radović: "Veliki trener".

 Sedrik Gogua o Marku Nikoliću Izvor: Mondo/Goran Sivački

Marko Nikolić je preuzeo kormilo Partizana od Ivana Tomića u delikatnom trenutku po crno-bele, a deo javnosti u Srbiji "zabavlja se" onime što se dogodilo dok je bio u ljubljanskoj Olimpiji kada je kažnjen zbog rasističkog ispada prema jednom tamnoputom igraču.

U izjavi za medije, fudbaler Partizana iz Obale Slonovače Sedrik Gogua istakao je da je o novom treneru čuo sve najbolje i da veruje da će izvući iz ekipe maksimum kako bi krenula da pobeđuje.

"Čuo sam sam sve najbolje o Marku Nikoliću. Svi igrači su mnogo srećni što se vratio i rekli su mi da je dobar trener, prijateljski nastrojen i da će podići ekipu. Dobro znam šta su mediji i da često znaju da 'napumpaju' vesti da bude senzacija. Volim Beograd i imam mnogo prijatelja ovde. Svi smo kao jedna velika porodica i to je najvažnija stvar. Ne zanimaju me previše vesti i članci, pričam samo na terenu. Za mene je najvažnije da je Nikolić dobra osoba", poručio je snažni štoper.

Miroslav Radović je za klupski sajt takođe pričao o novom treneru, sa kojim je sarađivao u Olimpiji.

"Marka poznajem još iz Olimpije i mislim da je veliki trener i upravo najbolje moguće rešenje u ovoj situaciji. Sa druge strane veliki je Partizanovac, zna kako tim diše, šta nam je potrebno i siguran sam da možemo zajedno da napravimo pravi rezultat. Da budem precizniji, sada ne samo da možemo, već se to podvodi pod imperativ - moramo. Fali nam golova, tu smo slabi na realizaciji, ali sada smo samo okrenuti konsolidovanju svih snaga i kapaciteta", kaže iskusni fudbaler.

Pred derbi meč 3. kola Superlige (nedelja od 19 časova), Radović hvali ekipu Vojvodine, ali smatra da je kvalitet na strani Partizana.

"Vojvodina ima solidan tim, dobre igrače od kojih nam je nekoliko njih i dobro poznato, jer su bili igrači Partizana. Ali Evropa je jedno, liga nešto drugo, traže se samo rezultat i golovi. Svi su uvek super motivisani protiv Partizana i naše je sada da pokaźemo zbog čega smo ovde", kaže Radović.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC