• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Murinjo "pecnuo" Ronalda zbog finala

Autor mondo.rs

Menadžeru Mančester junajteda nije se svidelo ponašanje najboljeg evropskog fudbalera u finišu finala Evropskog prvenstva.

Suze Ronalda i istorijski trijumf Portugalaca u finalu Evropskog prvenstva doneli su toj reprezentaciji i simpatije onih koji nisu navijali za njih.

Velika Kristijanova požrtvovanost, pokušaj da zaigra i sa povređenim kolenom pokazale su još jednom njegov šampionski karakter, isto kao i energija kojom je skakao kraj aut linije u finišu utakmice.

Međutim, Žozeu Murinjo se nije svidelo šta je video finišu, pa je "bocnuo" svog bivšeg igrača, poručivši mu da je preterao dok je vodio ekipu zajedno sa trenerom Fernandom Santošom.

"Kristijano ništa nije doprineo tokom poslednjih minuta Evropskog prvenstva. Bilo je 11 igrača na terenu, a ekipu je vodio selektor. Ronaldov gest video sam kao izliv emocija nekoga ko vidi da je ostalo samo još nekoliko minuta do ostvarenja cilja", rekao je Murinjo o zemljaku.

Pomirljivo je dodao...

"Murinjo je malo izgubio kontrolu, ali to i nije tako loše"

Bez obzira na Murinjov komentar, zauvek će ostati zapisano da su Kristijano i saigrači senzacionalno osvojili Evropsko prvenstvo, kao i da će biti šampioni Starog kontinenta bar do 2020.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC