• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Golčina Grujića, asistencija Lazara - pala Barsa!

Autor mondo.rs

Luis Suarez po prvi put zaigrao protiv svog bivšeg kluba, a "redsi" su očitali lekciju Barseloni. Ubedljiva pobeda na punom "Vembliju", a pogodak je postigao i Marko Grujić. Treći u dresu Liverpula u pripremnom periodu!

Liverpul će u dobrom raspoloženju sačekati početak sezone u Premijer ligi!

Razlog za to je sjajan rezultat u pretposlednjem pripremnom meču na Internacionalnom kupu šampiona protiv Barselone, pošto su fudbaleri Jirgena Klopa odigrali sjajnu partiju i ubedljivo slavili protiv šampiona Španije - 4:0 (1:0)!

Barselona se do sada dobro nosila protiv "ostrvskih" ekipa, pa je prvo savladala škotski Seltik, a onda i šampiona Engleske - Lester siti, međutim Liverpul je bio rival po meri.

"Blaugrana" je naravno bila ta koja je dominirala u posedu, što je slučaj u gotovo svakom meču u kom igraju, ali je Sadio Mane u 15. minutu doveo "redse" u vođstvo. Lionel Mesi je odgovorio pogođenom stativom, a ni bivši fudbaler Liverpula, koji sada nosi dres Barse, Luis Suarez, nije bio naročito raspoložen u ovom meču.

Tek što je počelo drugo poluvreme, i samo što je Klaudio Bravo stao među stative, Liverpul je imao velikih 3:0. Prvo je, takođe bivši igrač "redsa", Havijer Maskerano postigao autogol, da bi minut kasnije Divok Origi rešio lepu kontru.

Ali, tu nije bio kraj!

Lazar Marković i oporavljeni Marko Grujić su sa klupe počeli meč, ali su odigrali poslednjih 20 minuta ovog meča i zajedno učestvovali kod poslednjeg gola na meču. Bivši fudbaler Partizana je asistirao za bivšeg fudbalera Crvene zvezde u 93. minutu i tako je stavljena tačka na kraj meča.

Sjajna kontra završena je prelepim lobom Grujića - glavom!

YouTube
Izvor: YouTube



Daleko od toga da je Barselona igrala u slabom sastavu, pa su pored Mesija i suareza, tu bili i Arda Turan, Serhio Buskets, Ivan Rakitić, Andes Inijesta, Đerar Pike...

Ovo je za Barselonu bio poslednji prijateljski meč pošto im sledi prvi takmičarski u Superkupu Španije protiv Sevilje (14. i 17. avgust) dok Liverpul već sutra igra pripremni meč sa Majncom, a onda ih očekuju dueli u Premijer ligi.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC