• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lekić i Petrović: Mundijal ispred titule!

Radomir Antić prenio je na reprezentativce "virus" entuzijazma i pozitivnog raspoloženja, naročito na mlade igrače iz srpskog prvenstva.

 Lekić i Petrović: Mundijal ispred titule! Izvor: MONDO

Napadač Crvene zvezde Dejan Lekić i vezni igrač Partizana Radosav Petrović istakli su da im je najveća želja za 2010. godinu mjesto u ekipi koja će u junu braniti boje Srbije na Svjetskom prvenstvu u Južnoj Africi.

Nema sumnje da su titula prvaka i Kup Srbije takođe visoko na Lekinoj i Raćinoj listi prioriteta, ali o tome nije bilo ni riječi na koktelu Jelen Superlige...

"Šta mogu samom sebi da poželim? Da budem u timu za Mundijal, ali za to će biti potrebno mnogo rada i truda. Bez toga - nema šanse", rekao je Zvezdin golgeter.

Podsjetimo, Lekić je na svečanosti u ponedeljak proglašen za najboljeg debitanta u jesenjem dijelu srpskog šampionata.

"Ne bi trebalo da se zadovoljavam time. Nova godina je pred nama, a na meni je da se dokazujem i pružam što bolje partije, kako bih se našao na spisku za Južnu Afriku".

Doskorašnji napadač Zemuna prvi put je pozvan "pod zastavu" uoči prijateljskih duela sa Sjevernom Irskom i Južnom Korejom prošlog mjeseca.

"Upoznao sam igrače koje sam do juče gledao na televiziji. Uz par savjeta i komentara selektora Antića, prisustvo u reprezentaciji mi je puno značilo. Nadam se da ćemo nastaviti saradnju".

Radosav Petrović je za kolegu iz tabora "vječitog rivala" već veteran u nacionalnom timu. Ipak, mjesto na širem spisku ne uzima zdravo za gotovo i zna da je do Južne Afrike dug put.

"Bila bi to velika stvar za mene kao mladog igrača. Pokušaću da se nametnem selektoru radom i ponašanjem, kao do sada".

Petrović smatra da "ne postoji nijedan stanovnik Srbije koji nije ponosan i prezadovoljan" igrama i rezultatima "orlova". Što se tiče selektora, nezahvalno je da učenik komentariše učitelja, ali...

"Antić je veliki čovjek i veliki stručnjak i rad sa njim za mene je najznačajnije iskustvo do sada. Ali stvarno je suvišno da dodajem bilo šta o njemu i njegovom radu. Njegovi rezultati su najbolji pokazatelj".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC