• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Petar Jelić zvanično kandidat za predsjednika FSRS

Autor mondo.ba

Petar Jelić, sin nekadašnjeg predsjednika Republike Srpske, FS RS i FS BiH Milana Jelića, i zvanično je postao kandidat za novog predsjednika Fudbalskog saveza RS.

Sada je i zvanično!

Kako je ranije i najavljeno, Mile Kovačević na predstojećim izborima za novog predsjednika Fudbalskog saveza Republike Srpske imaće protivkandidata.

Biće to Petar Jelić, sin nekadašnjeg predsjednika Republike Srpske, Fudbalskog Saveta RS i Fudbalskog saveza BiH Milana Jelića, koji je predložen od strane Područnog Fudbalskog saveza Banjaluka na sinoć održanoj sjednici.

Iako je dosadašnji predsjednik krovne kuće fudbala Srpske Mile Kovačević dobio podršku svih područnih saveza, pitanje je kako će se sada odvijati situacija kada je mlađi Jelić i zvanično postao kandidat.

PREDSJEDNICI FS RS

Jelićev otac Milan od 1996. do 2007. godine bio je predsjednik Fudbalskog saveza Republike Srpske, a njegov mandat prekinut je iznenadnom smrću. Prethodno je prvi čovjek FS RS bio Branko Lazarević (od osnivanja 1992. do 1996.), a Jelića je naslijedio Kovačević, koji je i danas predsjednik FS RS.

"Želim da se zahvalim Područnom Fudbalskom savezu i predsjedniku Drašku Iliću na povjerenju koje su mi ukazali. Ono što je je naš cilj jeste da napravimo plan i program rada za naredni period, želimo napraviti platformu kojom ćemo privući sponzore za prvu i drugu ligu Republike Srpske. Time bismo olakšali funkcionisanje klubova. Znam da klubovi teško opstaju da imaju dugove, znam sa čim se susreću i siguran sam da im možemo mnogo pomoći", poručio je Jelić, kojeg je podržao i Gradski Fudbalski savez Banjaluka.

Petar je rođen 18. oktobra 1986. godine, a nakon uspješne fudbalske karijere (Modriča Maksima, Nirnberg, Karl Cajs Jena, OFK Beograd, Volga, Dinamo Tbilisi, Novi Pazar, Guangdong, Rad), preuzeo je funkciju predsjednika matičnog kluba iz Modriče.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC