• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Grujić debitovao, Liverpul pukao, Čelsi okrenuo!

Autor mondo.rs

Kosta je u prvom kolu doneo pobedu Čelsiju u 89, a u drugom golom u 87. minutu. I Everton "okrenuo" na gostovanju, ali ne i Liverpul koji je imao 81 odsto poseda lopte, 22:3 u šutevima, ali... Stari-dobri Liverpul.

Stari-dobri Liverpul.

Fudbaleri Liverpula izgubili su danas 2:0 na gostovanju Barnliju, dok je Čelsi do pobede nad Votfordom u drugom kolu Premijer lige morao da dođe posle preokreta!

Liverpul je danas imao više od 80 odsto poseda lopte, "redsi" su uputili 22 udarca ka golu, domaćin tri, od čega su dva išla u okvir - nijedan nije sačuvao Simon Minjole.

Ako je Alberto Moreno bio "najslabija karika" u pobedi 3:4 protiv Arsenala na "Emirejtsu", ekipu Jirgena Klopa danas su koštale greške novog štopera, Estonca Ragnara Klavana.

On je "uvalio kosku" Natanijelu Klajnu, koji je predao loptu igračima Barnlija u "crvenoj zoni", tako da je domaćin poveo već u drugom minutu lepim golom Sema Vouksa. Već u u 37. je, Barnli je iz kontre povisio na 2:0.

"Crveni" su pokušavali, stvarali i propuštali šanse, priliku u 78. minutu umesto Adama Lalane dobio je i naš reprezentativac Marko Grujić, ali nije vredelo - "redsi" su izgubili u svom stilu, od tima koji je do prva tri boda od povratka u Premijer ligu stigao sa 19 odsto poseda lopte.



A, Čelsi... Bio je nadomak poraza. Ali, zabeležio je i drugu pobedu u prvenstvu, ponovo golom Dijega Koste u "minut do 12". Votford je danas poveo golom Etjena Kapuea, a onda su Miši Batsuaji i Dijego Kosta doneli "plavcima" trijumf.

Kosta je u 1. kolu golom u 89. minutu srušio Vest Hem, a ovog puta bio je precizan posle munjevite kontre u 87. minutu i sjajnog pasa Seska Fabregasa, koji je ušao u 78. minutu u igru, umesto našeg Nemanje Matića.



Totenhem je na "Lejnu" napadao Kristal Palas sa svih strana, Hari Kejn i Dele Ali su promašivali, ali je trijumf timu doneo Viktor Vanjama u 80. minutu.

Kad nije uspeo da postigne gol, Kejn je asistirao novajliji iz Sautemptona - glavom na glavu, pa pod prečku - 1:0, za prvu pobedu "pevaca" u prvenstvu.



Everton je, poput gradskog rivala Liverpula prvi primio gol na gostovanju, takođe rano, ali je - okrenuo rezultat! Tim koji je ovog leta preuzeo Ronald Kuman stigao je do prvog trijumfa u sezoni, i to posle preokreta u gostima nad Vest Bromvičom - 1:2.

Na sjajan pas Rosa Barklija u drugom minutu nadoknade prvog poluvremena poentirao je Kevin Miralas, da bi veteran Garet Beri doneo važna tri boda ekipi sa "Gudison Parka".

Junajtedu, Sitiju i Čelsiju, u grupi na vrhu, pridružio se povratnik u Premijer ligu, Hal, koji nije trošio novac na pojačanja previše, ali koji je u gostima pobedio Svonsi 0:2!

Golovi:

Barnli - Liverpul



Votford - Čelsi



Totenhem - Kristal Palas



VBA - Everton



Rezultati 2. kola:

Mančester junajted – Sautempton 2:0 (1:0)
/Ibrahimović 36, pen 52/

U subotu:

Stouk – Mančester siti 1:4 (0:2)
/Krkić pen 49 – Aguero pen 27, 36, Nolito 86, 90+5/

Barnli – Liverpul 2:0 (2:0)
/Vouks 2, Grej 37/

Svonsi – Hal 0:2 (0:0)
/Malouni 79, Ernandez 90+2/

Totenhem – Kristal Palas 1:0 (0:0)
/Vanjama 83/

Votford – Čelsi 1:2 (0:0)
/Kapue 55 – Batšuaji 81, Kosta 87/

VBA – Everton 1:2 (1:1)
/Mekoli 9 – Miralas 45+2, Beri 60/

Lester – Arsenal (18.30)

U nedelju:

Sanderlend – Midlsbro (14.30)
Vest Hem – Bornmut (17.00)

Tabela: Mančester siti 6, Mančester junajted 6, Hal 6, Čelsi 6, Everton 4, Totenhem 4, Barnli 3, VBA 3, Svonsi 3, Liverpul 3, Midlsbro (-1) 1, Votford 1, Sautempton 1, Stouk 1, Arsenal (-1) 0, Sanderlend (-1) 0, Vest Hem (-1) 0, Lester (-1) 0, Bornmut (-1) 0, Kristal Palas 0.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC