• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lester doveo najskuplje pojačanje ikad!

Autor mondo.ba

Šampion Premijer lige posljednjeg dana prelaznog roka oborio rekord.

Pobjeda, remi i poraz iz tri utakmice izgleda nisu zadovoljili čelnike Lestera koji su odlučili da se u posljednjim trenucima prelaznog roka pojačaju.

Nešto više od sat i po prije završetka "fudbalske pijace" Lester je objavio da je doveo pojačanje, i to najskuplje u istoriji kluba!

Alžirski napadač Islam Slimani stigao je na King Pauer stadion iz lisabonskog Sportinga za okruglo 30 miliona evra, iznos koji šampion Engleske nikada nikome nije platio.

Trošio je Lester i prethodnih sezona, ali se sve vrtilo na maksimalno desetak miliona evra po igraču, a ove godine malo su si dali oduška.

Prvo je defanzivni vezista Nampalis Mendi stigao iz Nice za 15,5 milionaevra, potom i napadačAhmed Musa iz CSKA za 19,5 miliona evra, da bi posljednjeg dana prelaznog roka Lester dodatno pojačao napad dovođenjem Slimanija.

Alžirac je u 82 utakmice za Sporting postigao 48 golova, a zablistao je upravo prošle sezone u kojoj je postigao 31 gol u 44 meča.

Miljenik navijača Sportinga postao je zbog izuzetnog učinka u mečevima protiv jednog od najvećih rivala, Porta, kojem je u šest utakmica zabio isto toliko golova.

Čelnici Lestera sigurno računaju na to da će Slimani biti odličan tandem sa saigračem iz reprezentacije Rijadom Marezom, a da imaju jako dobar odnos on je potvrdio odmah po potpisivanju ugovora sa Lesterom.

"Dolazak u klub poput Lestera je za mene velika čast. Moj prijatelj Rijad Marez mi je pričao o kakvom klubu je riječ i atmosferi koju prave navijači", rekao je Slimani .

Dolazak Slimanija mogao bi značiti da se definitivno odustalo od još jednog igrača Sportinga, Adrijena Silve.

Stoper Sportinga bio bi veliko pojačanje za «lisice» međutim pitanje je da li Lester može da izdvoji još 38,5 miliona funti koliko iznosi obeštećenje za kapitena lisabonskog kluba.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC