• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Davor prihvatio Nemanjin poziv: Jednu zemlju imam!

Autor mondo.rs

"Zlatni srpski rvač" Davor Štefanek prihvatio je poziv Nemanje Matića i biće njegov gost fudbalske reprezentacije na meču protiv Republike Irske.


"Čestitam Davoru na fantastičnom uspehu. Sve nas je učinio ponosnim. Ovom prilikom ga pozivam da bude moj gost na utakmici Srbija - Republika Irska".

Tačno tako glasila je poruka fudbalskog reprezentativca naše zemlje Nemanje Matića nakon saznanja da je sjajni rvač iz Subotice osvojio zlatnu medalju na Olimpijskim igrama, a prema svemu sudeći Davor Štefanek je i prihvatio ovaj poziv.


"Polaskan sam pozivom Nemanje Matića za utakmicu sa Republikom Irskom. Sa velikim zadovoljstvom ću biti njegov gost, a ovom prilikom pozivam i ostale ljubitelje fudbala da 5. septembra dođu na stadion "Rajko Mitić" i navijaju za Orlove", poručio je "zlatni rvač".

I sam ističe da je veliki ljubitelj fudbala, koji je i sam pokušao da igra, a veruje da je vreme za dobar rezultat u kvalifikacijama i da je moguće ostvariti plasman u Rusiju 2018. godine.

"Zaista bih želeo da naša fudbalska reprezentacija u ovim kvalifikacijama napravi zapežen rezultat i izbori plasman na Svetsko prvenstvo. Mi sportisti iz drugih disciplina smo tu da ih podržimo, jer nam je to zajedništvo u Riu u dobroj meri pomoglo da osvojimo onoliko medalja", kazao je Davor.

Duško Tošić je u ranijoj izjavi medijima pred meč sa Republikom Irskom istakao kako bi on i njegovi saigrači u fudbalskoj reprezentaciji želeli da budu uspešni poput "vaterpolista i košarkaša", a sigurno da bi poželeli i uspehe kakve je imao Davor Štefanek.

Pogledajte spot!

Davor Štefanek
Izvor: YouTube

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC