• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Materaci: Tukao sam se s Manćinijem, sad smo OK

Marko Materaci, poznat po sukobima sa igračima, šokirao je javnost izjavom da se čak potukao i sa trenerom Robertom Manćinijem.

 Materaci: Tukao sam se s Manćinijem, sad smo OK Izvor: MONDO

Jedan od najgrubljih i "najprljavijih" fudbalera na svetu Marko Materaci ponovo je privukao pažnju javnosti, ali ne zbog fudbalskih veština, već bokserskih.

Materaci, koji je sklon "kačenju" sa protivničkim igračima, pa i saigračima, ovoga puta je preterao budući da je otkrio da je imao verbalni, a zatim i fizički duel sa trenerom Robertom Manćinijem.

Materaci je italijanskim novinarima rekao da se pomirio sa Ibrahimovićem, s kojim je bio na ratnoj nozi zbog toga što ga je švedski napadač kritikovao nakon isključenja na utakmici Lige šampiona protiv Liverpula, dodavši da svađe tog tipa nisu ništa posebno.

Defanzivac Intera je međutim šokirao novinare magazina "Kalčo Italija" (Calcio Italia), otkrivši im da se odmah po dolasku Manćinija u Inter nakon jedne svađe s njim, čak i potukao!

"Jednom je došlo čak i do fizičkog sukoba, ali obojica smo i dalje u klubu, što znači da smo zakopali ratne sekire", izjavio je Materaci.

Italijanski reprezentativac dodao je da se sada odlično slaže sa Manćinijem, iako su na samom početku imali nesuglasica, jer nisu poštovali jedan drugog.

"On je tada tek stigao u klub razmišljajući kao igrač, bez trenerskog iskustva, a ja sam mislio da mogu da promenim njegovo mišljenje. Polako smo došli na svoje. Počeo sam da ga poštujem i otkrio sam da je on sjajan trener, a on je polako upoznao mene i moje mogućnosti. Trebalo nam je vremena da se razumemo, ali sada je sve u najboljem redu, a to potvrđuju i naši rezultati", rekao je ratoborni Materaci.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC