• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ex kapiten "orlića" u Splitu: Da pravda pobedi

Autor mondo.rs

Lider zlatne U-19 reprezentacije Srbije doputovao u Dalmaciju i potpisao ugovor sa tamošnjim klubom. Obrazložio je svoje razloge za selidbu.

 Marko Pavlovski prešao u Split Da pravda pobijedi Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Marko Pavlovski (22) definitivno je na prekretnici karijere.

Kapiten omladinske reprezentacije Srbije koja je 2013. osvojila Evropsko prvenstvo potpisao je ugovor sa Splitom i definitivno stavio tačku na najteži period svoje mlade karijere.

Podsetimo, nekadašnji vezista OFK Beograda otišao je odmah posle osvajanja kontinenta u Porto, ali na "Dragau" nije dobio pravu šansu. Igrajući za 'B' sastav bio je daleko od konkurencije za prvi tim, pa je odlazio na pozajmice u belgijski Muskron (2015) i OFK Beograd (2016).

Posle teške polusezone među "romantičarima", Pavlovski je u finišu prelaznog roka prihvatio poziv Splita, sa kojim je minulog vikenda potpisao dvogodišnji ugovor, što je za MONDO najavio i njegov novi trener, Vjekoslav Lokica.

Nakon potpisivanja ugovora, srpski vezista obratio se javnosti i na svom Instagram profilu.

"Ne volim da se oglašavam putem društvenih mreža i retko to radim, ali ovaj put ću to uraditi. Jedina stvar koja je tačna jeste da sam željan igre, željan da pravda pobedi nepravdu kroz koju sam prolazio, željan da kroz težak period koji sam prošao i mukotrpan rad koji sam koristio kao metod pobeđivanja svih prepreka, ispliva na površinu".

"Hvala FC Portu na dve prelepe godine i nezaboravnom iskustvu, hvala OFK Beogradu na polusezoni, hvala mojim najbližima koji su mi jedini pomogli i bili tu kada je bilo najteže i na koga jedino mogu da računam kada se u fudbalu dešavaju neke nesportske stvari. Zajedno ka našem cilju", poručio je Pavlovski, koji se već pridružio novim saigračima.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC