• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Katai će videti novu Barsu

Autor mondo.rs

Silesen će u subotu "preko reda" dobiti šansu zbog lakše povrede Ter Štegena, očekuje se i debi Alkasera.

Nakon mnogo godina oslanjanja na istu grupu igrača, čini se da je Barselona ovog leta konačno napravila nekoliko transfera koji će njen tim učiniti drugačijim i izazovnijim za gledanje (u smislu neizvesnosti, šta koji od novajlija može da doprinese).

Evo kako lokalni list "Mundo Deportivo" vidi startnih 11 za večerašnji duel sa Alavesom na Nou Kampu (20.30), u kome bi za goste mogao da zaigra Aleksandar Katai, reprezentativac Srbije i do juče najbolji igrač Crvene zvezde: Silesen, Vidal, Pike, Umtiti, Dinj, Buskets, Rakitić, Rafinja, Mesi, Alkaser, Nejmar.

Samuel Umtiti je ovog leta stigao iz Liona i odmah uskočio u startnih 11, Luka Dinj će debitovati u Primeri, a Pako Alkaser i Jasper Silesen zabeležiti prve minute u dresu Barselone, nakon dolazaka iz Valensije, odnosno Ajaksa, u finišu prelaznog roka.

Alkaser bi trebalo da zameni Luisa Suareza, koji će posle napora u južnoameričkim kvalifikacijama za Mundijal 2018. odmarati za utorak i početak Lige šampiona (na Nou Kampu gostuje Seltik).

Silesen će šansu dobiti neplanirano, zato što je Mark Andre Ter Štegen u petak na treningu lakše povredio zadnju ložu.

Holanđanin je u tabor španskog prvaka stigao kao zamena za Čileanca Klaudija Brava, koga je Pep Gvardiola odveo u Mančester siti.

Osim Ter Štegena, u lekarskoj ordinaciji su Andres Inijesta, Andre Gomeš (takođe doveden iz Valensije ovog leta) i Žeremi Matje (pogađate, doveden iz Valensije, ali još 2014).

Barsa posle dva kola vodi na tabeli sa šest osvojenih bodova, zajedno sa Realom i Las Palmasom, dok je Alaves na povratku u Primeru zabeležio dva remija.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC