• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ćurčić: Zbog "Parova" ne mogu u Partizan

Autor mondo.rs

Saša Ćurčić iz Londona dao zanimljiv intervju listu "Kurir", uoči novih predsedničkih izbora u Partizanu. Šta misli o Bjekoviću, Zečeviću, navijačima...

 Ćurčić: Zbog "Parova" ne mogu u Partizan Izvor: MN PRESS

Saša Ćurčić, popularni Đani, kaže da je "ogorčen" potezima dve struje koje se bore za vlast u Partizanu, njihovim ponašanjem na sednicama Skupštine i da je to "velika sramota za klub i sve nas koji ga volimo".

"Najviše bih voleo da dođem u Humsku i zateknem prazne kancelarije. Da nema nikog, da odu daleko od Partizana i Zeka (Žarko Zečević) i Nenad (Bjeković)", poručio je Ćurčić iz Londona u razgovoru za dnevni list "Kurir".

"Zajedno smo se smejali Zvezdi, kada su Dena Tanu vređali da je američki konobar i nisu puštali njihove legende Pižona i Duleta Savića da uđu u prostorije. Kod nas to nije moglo da se dogodi, znalo se kako se čuva prljav veš. Sada vidim da su me obojica prevarili".

"Vezista" crno-belih tokom prve polovine 90-ih zalagao se, a i dalje se zalaže za uključivanje njegovih bivših saigrača (Jokanović, Mijatović, Ćirić, Milošević) u rukovođenje Partizanom.

"Neka se napravi Savet od bivših igrača, koji bi se dva puta mesečno video-vezom informisali o radu uprave i davali svoja mišljenja o budućim potezima. Ozbiljni ljudi danas preko 'skajpa' upravljaju poslovima u kojima se okreću milijarde dolara, a njima je bilo neprihvatljivo da Mijat živi u Madridu i bude, recimo, potpredsednik kluba. Kao da oni umeju da vode Partizan bolje od njega samo zato što žive u Beogradu".

Sam Ćurčić ističe da se ne bi prihvatio funkcije u klubu jer se "iskompromitovao učešćem u rijalitiju 'Parovi'".

On je 2007. bio pobednik "VIP Velikog brata", koji je za današnje programe sličnog tipa bio "mala maca".

"To je tamna mrlja u mojoj biografiji. Neću ni da se prisećam toga što sam sebi dozvolio u rijalitiju. Od sramote sam otišao u Englesku, da me niko ne gleda jedno vreme. Sada živim u miru, ali mnogo patim za Srbijom. To je najbolja zemlja na svetu".

Đani ima i zanimljivo mišljenje o ulozi i statusu navijača. Smatra da mora da se raskrsti sa nekim navikama.

"Navijači moraju da dobiju mali kolač iz klupskog budžeta za finansiranje svojih potreba, ali nikako ne bi smeo da se dogodi odlazak igrača ispod tribine, bilo na 'ribanje' ili na slavlje. Završio si meč - idi onda u svlačionicu, tamo ti je mesto. Zamislite da su postrojavali moju ili generaciju Moce Vukotića. Pre bih dozvolio da me svakog dana tuče njih 20, nego da me 'ribaju'. Mora se prestati sa takvom praksom jer je loša za imidž kluba", poručio je Saša Ćurčić.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC