• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Lune i ja se takmičimo za najboljeg strelca"

Autor mondo.rs

Crvena zvezda je u subotu upisala sedmu uzastopnu pobedu, a crnogorski napadač i njegov kapiten treću utakmicu zaredom upisali su se u strelce.

 "Lune i ja se takmičimo za najboljeg strelca" Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je u prvom kolu protiv Napretka na svom stadionu "Rajko Mitić" odigrala 2:2, ali nakon toga sledi serija od sedam uzastopnih pobeda zahvaljujući kojoj su lideri na tabeli Superlige.

Oni su pred svojim navijačima u subotu upisali pobedu protiv Bačke (2:0) i tako napravili uvertiru za "večiti derbi" koji je na programu narednog vikenda. 

Fudbaleri dva tima su pet puta pogađali okvir gola, bila to stativa ili prečka, pa je pravo čudo kako nismo videli više pogodaka. Jedini koji su uspeli da nađu put lopte do mreže bili su Aleksandar Luković i Petar Orlandić.


Njih dvojica su se u strelce upisali treću utakmicu zaredom...

"Ovo je prava trka između mene i Luneta ko će biti bolji strelac", kazao je Orlandić nakon meča.

Na asistenciju Marka Petkovića postigao je četvrti gol ove sezone, u svom trećem meču, pošto je početak sezone propustio zbog povrede.

"Samo želim da me zaobiđu povrede. Svakom špicu znače golovi, pa tako i meni jer sam dugo bio povređen, i bilo je i vreme da dočekam šansu, a golove dugujem i svojim saigračima".


Ugo Vijeira je ovaj meč "preskočio" zbog povrede, ali ga sa Orlandićem čeka "borba" za mesto u startnoj postavi.

"Derbi je derbi, spremamo se, želimo da nastavimo seriju pobeda. Voleo bih da postignem gol na derbiju, samo sam jedan odigrao do sada, ali sam igrao par minuta. Značio bi mi gol, jer svi znaju koliko je gol u derbiju važan", zaključio je on.


I njegov kapiten Aleksandar Luković postigao je gol treću utakmicu zaredom, ali za razliku od Orlandića koji je precizan "iz igre", popularni "Lune" je zadužen za jedanaesterce.

"Danas smo imali malo problema jer smo promašili dosta prilika, ali važno je da smo pobedili. Sada se okrećemo utakmici koju svi iščekujemo. Nadam se da ćemo nastaviti našu seriju. U derbiju nikada nema favorita, lepo je što smo u seriji pobeda, ali na terenu moramo da pokažemo da smo bolji", kazao je on.

Poručuje i da mu je od golova važnije to što tim nije primio gol.

"Svakom igraču golovi znače zbog samopouzdanja, ali nisam ja ovde zadužen za golove. Drago mi je da nismo primili gol danas".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC