• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Sa Partizanom teško 11 na 11, a kamoli 10 na 11"

Autor mondo.rs

Trener čačanskog Borca priznao da su mu "sve lađe potonule" posle isključenja Maslaća. Marko Nikolić kritikuje zbog opuštanja i lošeg terena.

 "Sa Partizanom teško 11 na 11, a kamoli 10 na 11" Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Uspešno su fudbaleri Partizana prebrodili gostovanje u Čačku (2:0), međutim, golovi su "pali" tek kada su crno-belio ostali sa igračem više na terenu.

Kapiten Borca, Mario Maslać, za samo 18 minuta je dobio dva žuta kartona, što su gosti umeli da iskoriste. Prvo je Nemanja Miletić pogodio metu u 38, a onda i njegov imenjak Mihajlović u 40. minutu.

"Teško je igrati protiv Partizana 11 na 11, a sa igračem manje svi naši planovi pali su u vodi. Morali smo da se orijentišemo na odbranu, ali su nas dve greške skupo koštale. Teško je bilo očekivati bilo šta više od časnog poraza. Nemam šta da zamerim svojim igračima", izjavio je trener Borca, Ljubiša Dmitrović, posle utakmice za TV Arena Sport.

crveni karton
Izvor: YouTube

Njegov kolega sa klupe Partizana, Marko Nikolić, istakao je loš teren za igru, ali i opomenuo igrače svog tima da je trebalo ozbiljnije da odigraju drugi deo utakmice u kojem praktično da nije bilo šansi.

"Bio je jako težak teren za igru, ali najvažnije je da smo došli do pobede. Utakmicu smo završili već u prvom poluvremenu. Bilo je lepih akcija i u drugom delu, onoliko koliko je teren dozvolio, ali čini mi se da su se moji igrači zadovoljili rezultatom iz prvog dela, pa smo bili nešto pasivniji nego što je trebalo. Završili smo, ipak, meč kako smo želeli", rekao je trener crno-belih i dodao:

"Ima još mnogo da se igra do kraja prvenstva, očekuje nas još mnogo posla. Krećemo da se spremamo za narednu utakmicu".

Naredna utakmica je "večiti derbi" sa Crvenom zvezdom, koji će se igrati na stadionu Partizana.

"Derbi je praznik za sve nas. Jedva čekamo. To je lepa prilika da se izmere dva najveća kluba u zemlji i nadam se da ćemo biti spremni", zaključio je Nikolić svoje izlaganje.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC