• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ko hoće Bejla mora da izdvoji pola milijarde!

Autor mondo.rs

Real Madrid sprema novi ugovor za Velšanina kako bi oterao druge bogate klubove, ali i zadovoljio Gereta Bejla koji do sada nije bio oduševljen razlikom u plati između njega i Kristijana Ronalda.

Zabrana transfera do 2018. godine "pogodila" je Real Madrid, a osim toga što neće moći da angažuju nove "zvezde" - pred Upravom ovog kluba je i da sačuva sadašnje od kojih su neke nezadovoljne.

"Bronzani" u izboru za najboljeg fudbalera Evrope Geret Bejl jedan je od njih, a prema svemu sudeći Real Madrid je spreman da mu ponudi novi ugovor kojim bi se po zaradi praktično izjednačio sa "zlatnim" Kristijanom Ronaldom.

Velšanin trenutno zarađuje oko 300.000 evra nedeljno, a to bi moglo da "naraste" i do čitavih 500.000 evra kada potpiše novi ugovor koji je spremio Florentino Perez...

I ne samo to.

Nedeljama unazad priča se o tome da će Geret Bejl biti glavna meta Mančester junajteda i Žozea Murinja u narednom prelaznom roku, a kako bi se "otarasili" bogatog kluba žele da u ugovor ubace zanimljivu klauzulu, ali zapravo vrlo čestu za španske klubove.

U Bejlovom ugovoru stajala bi "otkupna klauzula" po kojoj bi mogao da ga angažuje svaki klub koji Real Madridu isplati astronomskih - 500.000.000 evra!

Upravo je ovaj "detalj" u ugovoru ostao da se završi kako bi Bejl stavio paraf, ali je pitanje da li će baš zbog te ponude Mančester junajteda odbiti novi ugovor kako bi izdejstvovao povratak na Ostrvo.

Bejl igra svoju četvrtu sezonu u Realu, a u klub je prešao 2013. godine iz Totenhema za 100 miliona evra.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC