• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Poljaci i Nemci – koreo, suzavac i tuča! VIDEO

Autor mondo.rs

Utakmica Legije i Borusije u Varšavi nije mogla da prođe bez problema. Pogledajte šta se sve izdogađalo.

Borusija Dortmund ima jednu od najbrojnijih, najvernijih i najbolje organizovanih grupa navijača u Evropi, naročito u Ligi šampiona, a kojoj ne igraju stalno klubovi sa tako jakim "tiffo" pokretom.

Dolazak "Gelbe Wanda" (Žutog zida) u prestonicu Poljske bio je samo motiv više za navijače Legije da se pokažu u punom sjaju.


A, u njihovom slučaju to znači odlična koreografija i bučno navijanje isto koliko i nasilje. Ako se na sve to doda tradicionalna netrpeljivost između Poljaka i Nemaca, meč 1. kola Lige šampiona u Varšavi nije mogao da prođe bez incidenata.

Kao što smo rekli, susret završen ubedljivom pobedom Borusije od 0:3, počeo je izvanrednom koreografijom zeleno-belih, retoričkim pitanjem: "Pogodite ko se vratio", i šetalicom koja daje odgovor – huligan koji "na žrebu" drži listić sa imenom kluba.



Da su mislili pre svega na sebe, a onda na klub, huligani iz redova navijača Legije dokazali su u drugom poluvremenu kada su pokušali da utrče na deo tribine sa fanovima BVB-a, a kada im se isprečio jak policijski kordon i nekoliko "nesrećnih" redara, došlo je do tuče.

Primetićete da je u jednom trenutku jedan od huligana sa fantomkom na glavi uspeo da otme policajcu, ili redaru, suzavac i da prska naokolo kao da se rado o osveživaču vazduha.




Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC