• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ronaldo: Razbiće nas ako budemo onako igrali...

Autor mondo.rs

Meč protiv Sportinga iz Lisabona je po mišljenju Ronalda poslednje upozorenje da se ekipa trgne.

Fudbaler Real Madrida Kristijano Ronaldo rekao je da se nada da će njegova ekipa izvući pouke iz utakmice sa Sportingom iz Lisabona, u kojoj je pobedila golom u sudijskoj nadoknadi vremena i da je vreme da se "upali lampica" upozorenja.

Branilac titule Real Madrid pobedio je u sredu na svom terenu Sporting posle preokreta 2:1, u prvom kolu Lige šampiona. Rolando je izjednačio u 89. minutu golom iz slobodnog udarca, a rezervista Alvaro Morata postigao je pobedonosni gol u četvrtom minutu sudijske nadoknade vremena.

"Ova utakmica nam služi kao upozorenje da ne možemo loše da počinjemo utakmice. Tada će protivnici da nas razbiju, a mi to ne želimo. Želimo da osvojimo prvo mesto u grupi i da osvojimo trofej", rekao je Ronaldo.

Pre utakmice Real je bio favorit, ali njegovi igrači nisu uspeli da naprave ozbiljne šanse i loše su pratili kontranapade protivnika.

"Na početku smo bili lošiji, ali to je fudbal, to je Real Madrid, a preokreti su deo našeg mitskog stadiona", rekao je Ronaldo, koji je sinoć odigrao 350. utakmicu za Real.


Ronaldo nije proslavio gol protiv bivšeg kluba, samo je podigrao ruke u vis.

"To je bio gol protiv kluba u kome sam naučio zanat, kluba koji ima mesto u mom srcu. Mnogo poštujem Sporting, zbog toga nisam mogao da proslavim gol", rekao je portugalski reprezentativac.

Real će ove sezone pokušati da postane prva ekipa koja će odbraniti trofej u Ligi šampiona. U drugom kolu Real će u Dortmundu igrati protiv Borusije 27. septembra.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC