• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vidić: Opasan povratak kući iz Humske

Autor mondo.rs

"Mogao si da upadneš u nevolju ako te prepoznaju kao navijača Crvene zvezde", prisetio se Nemanja Vidić u intervjuu engleskom "Metrou".

 Vidić: Opasan povratak kući iz Humske Izvor: MN PRESS

Srpski "večiti derbi" uvek je zanimljiv stranica.

Sve veći broj "fudbalskih turista" dolazi u vreme susreta Crvene zvezde i Partizana u srpsku prestonicu i odlazi na stadion kako bi se uverio u legendu o rivalitetu kakvog retko gde ima na planeti.

Čuveni fudbaler Crvene zvezde, Spartaka iz Moskve, Mančester junajteda i Intera, Nemanja Vidić, pokušao je Englezima da dočara kako izgleda "večiti derbi" s tribina, ali i posle toga.

U intervjuu za "Metro" prisetio se dana kada je 1996. iz Užica došao u Beograd da bi trenirao u Omladinskom pogonu Crvene zvezde.

"Odlazio sam na tribinu sa 'hardcore' navijačima Crvene zvezde kada sam kao klinac trenirao u klubu. Preselio sam se u Beograd sa 15 godine i priključio se mladom timu, tako da sam redovno išao na utakmice, pevao sa navijačima, voleo sam to. Bio sam navijač Crvene zvezde od kad sam bio baš mali", rekao je Vidić.

"Bilo je ludo na tribini – skačeš okolo i pevaš celu utakmicu. U Beogradu morao si da znaš bezbedne puteve kući posle derbija, ali je bilo mnogo komplikovanije vratiti se sa Partizanovog stadiona. Morao sam da budem oprezan, jer ako te prepoznaju kao navijača Crvene zvezde možeš da upadneš u nevolju", prisetio se i zaključio:

"Danas, problemi su otišli predaleko".

Nadamo se da ih ove subote neće biti!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC