• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Siti "pleše" i "melje", šta je sa Vest Hemom?

Nije bilo nikakve neizvesnosti u mečevima Premijer lige od 16 časova.

Pre početka sezone pričalo se najviše o tome kako će Pep Gvardiola imati težak zadatak da se prilagodi na izazovnu Premijer ligu...

...ali izgleda da će timovi ipak morati da se prilagode na njegovu ekipu!

Mančester siti jednostavno "pleše i melje" otpočetka sezone, pa je protiv Bornmuta upisao petu pobedu u isto toliko utakmica, a Pep Gvardiola je opet "mešao" sastav i počeo recimo sa Aleksandrom Kolarovom kao štoperom, a Ihenačom kao napadačem, da bi prvi start u Premijer ligi zabeležio i Ilkaj Gundogan koji se odmah navijačima na "Etihadu" predstavio golom.

On je postigao poslednji od četiri koliko je završilo u mreži Bornmuta, a pre njega "upisali" su se De Brujne u 15., Ihenačo u 25. i "preporođeni" Rahim Sterling u 48. minutu koji je imao i asistenciju - 4:0!

Slavlje Pepu Gvardioli možda je samo pokvario Nolito koji je nekoliko minuta pre kraja utakmice dobio direktan crveni karton.


Nije bilo neizvesnosti ni u pobedama Arsenala i Lestera

"Tobdžije" su na gostovanju Halu preko Aleksisa Sančeza u 17. minutu stigli do vođstva, a posao je trebalo da bude znatno olakšan kada je Džejk Livermor skrivio jedanaesterac i zaslužio crveni karton, ali je Santi Kazorla promašio...

Čekalo se do 55. minuta kada je Teo Volkot duplirao prednost, da bi Snodgras iz penala u 79. minutu na tri minuta vratio nadu domaćim navijačima, ali je Čileanac "ugasio" brzim odgovorom, a Džaka je u nadokadi postavio konačnih 4:1!

Sve oči bile su "uprte" ka Lesteru od koga se možda i očekivao kiks nakon meča u Ligi šampiona u toku nedelje, ali su oni golovima novog napadača Islama Slimanija "rešili" Barnli. Slimani je u finišu poluvremena doneo prednost, a onda i na samom otvaranju upisao svoj drugi u dresu "lisica", dok je konačan rezultat postavio Barnlijev Mi sa autogolom za 3:0.


A, šta se dešava sa Vest Hemom?

Tim Slavena Bilića koji je bio "hit" prethodnog prvenstva ima velikih problema na početku ove sezone. Oni su na gostovanju Vest Bromviču pretrpeli i četvrti poraz u prvih pet mečeva sezone, a odbrana deluje potpuno amaterski.

Golman Vest Hema Adrijan je za ovih 450 minuta u Premijer ligi čak 13 puta vadio loptu iz mreže, a protiv Votforda i VBA po čak četiri. Već na poluvremenu su Čadli, Rondon i Mekjeln "izbušili" španskog golmana, da bi Čadli to nastavio. Mikel Antonio, jedina svetla tačka "čekićara" upisala je i peti gol u Premijer ligi, a Lanzini je uspeo samo da "prepolovi" poraz iz jedanaesterca.

PAROVI 5. KOLA:


Hal - Arsenal 1:4 (0:1)
/Snodgras 79p - Sančez 17, 82, Volkot 55, Džaka 90+2/

Lester - Barnli 3:0 (1:0)
/Slimani 45+1, 48, Mi 80/

Mančester siti - Bornmut 4:0 (2:0)
/De Brujne 15, Ihenačo 25, Sterling 48, Gundogan 66/

Vest Bromvič - Vest Hem 4:2 (4:0)
/Čadli 8, 56, Rondon 37, Meklejn 44 - Antonio 61, Lanzini 65p/

Everton - Midlsbro 18.30

u nedelju:

Votford - Mančester junajted 13.00
Kristal Palas - Stouk 15.15
Sautempton - Svonsi
Totenhem - Sanderlend 17.00

odigrano u petak:

Čelsi - Liverpul 1:2 (0:2)
/Kosta 61 - Lovren 17, Henderson 36/


TABELA: Mančester siti (+1) 15, Everton 10, Arsenal (+1) 10, Čelsi (+1) 10, Liverpul (+1) 10, Mančester junajted 9, Totenhem 8, VBA (+1) 7, Lester (+1) 7, Hal (+1) 7, Midlsbro 5, Votford 4, Kristal Palas 4, Svonsi 4, Barnli (+1) 4, Bornmut (+1) 4, Vest Hem (+1) 3, Sautempton 2, Sanderlend 1, Stouk 1.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC