• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Everton najbliži Sitiju

Autor mondo.rs

Ostalo je još nekoliko mečeva do kompletiranje petog kola Premijer lige, ali je sigurno da će Everton sačuvati visoko drugo mesto.

Fudbaleri Evertona najprijatnije su iznenađenje na početku nove sezone.

Ekipa koja je ovog leta dobila novog menadžera Ronalda Kumana i ostala bez stuba odbrane Džona Stonsa, jedina je koja drži korak za Mančester sitijem i trenutno zaostaje za njima dva boda, a takođe jedna su od tri ekipe koja nije doživela nijedan poraz.

Dobra forma se nastavila i protiv povratnika u Premijer ligu (3:1), ekipe Midlsbroa, ali nije sve delovalo idealno na početku meča...

Golman Marten Stekelenburg pokušao je da uhvati jednu loptu sa levog krila, ali je Alvaro Negredo uspeo da nadvisi i njegove ruke i da loptu potom pošalje u mrežu. On se žalio i tražio faul, ali je samo dobio karton zbog rasprave sa glavnim arbitrom. To je okarakterisano kao autogol!

Ali, bolji tim je konačno došao i do rezultata.

Geret Beri koji minut kasnije koristi grešku odbrane i golmana gostiju, pa sa druge stativa pogađa za poravnanje na semaforu. A, potom konačno jedan lep gol.

Romelu Lukaku se u svom stilu zagradio i napravio "livadu" za utračlog beka Šejmusa Kolmana, a ovaj je uz pomoć nekoliko driblinga našao sebi idealan prostor za šut i potpuni preokret na Gudisonu u 42. minutu. 

Nije to zadovoljilo fudbalere Evertona koji su bili u naletu, pa je u nadokadi poluvremena Janik Bolasi savršeno centrirao za Romelua Lukakua koji se vraća u golgetersku formu, pa mu je ovo četvrti gol u poslednja dva duela u Premijer ligi.

TABELA: Siti 15. Everton 13, Arsenal 10, Čelsi 10, Liverpul 10, Junajted (-1) 9...

Pogledajte golove.







Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC