• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mladost: Rahimić otišao u Velež, stiže Musemić

Autor mondo.ba

Ibro Rahimić i Mladost iz Doboj-Kaknja sporazumno su raskinuli saradnju, a 53-godišnji stručnjak trenersku karijeru nastaviće u mostarskom Veležu. Novi trener Mladosti mogao bi biti Husref Musemić.

Ibro Rahimić nije više šef stručnog štaba Mladosti iz Doboj Kaknja.

Nakon plasmana u Premijer ligu BiH, Mladost je sredinom prošle godine angažovala Rahimića, koji je godinu i po sjedio na klupi premijerligaša iz Doboj-Kaknja, a dvije strane danas su se sporazumne razišle.

Rahimić će trenersku karijeru nastaviti u mostarskom Veležu, koji je u veoma teškoj situaciji nakon ispadanja iz bh. elite. On je već na stadionu u "Vrapčićima" radio 2013. godine, a sada će pokušati da izvuče "rođene" iz provalije.

''Istina je. Sporazumno smo raskinuli ugovor. Predsjednici Veleža i Mladosti su prijatelji i poslovni partneri i oni su odlučili o mojoj sudbini. Veležu je trenutno potrebna moja pomoć i smatram da im jedino ja u ovom momentu mogu pomoći, a i biću bliže svom domu i porodici", rekao je Rahimić za zvanični sajt Mladosti.

Istakao je da će Mladost "uvijek ostati dio njega".

"Cijeli ovaj kolektiv je jedna velika porodica i ukoliko ikada budem potreban ponovo Mladosti tu sam. Zajedništvo je nešto što najbolje krasi ovaj tim i uvijek kada budem u mogućnosti doći ću da pogledam utakmicu. U ovom momentu sam potrebniji Veležu i smatram da je moja dužnost da im pomognem", dodao je Rahimić.

Prema nezvaničnim i nepotvrđenim informacijama, na klupu Mladosti mogao bi doći Husref Musemić, koji je prije nekoliko dana napustio kormilo Slobode iz Tuzle. Iz Doboj-Kaknja poručili su da će novo ime trenera objelodaniti u roku od 48 časova.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC