• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Afera drma Englesku: Razotkriven i Džimi Flojd

Autor mondo.rs

Legendarni napadač, a sada menadžer Kvins Park Rendžersa, takođe je "uhvaćen" u akciji novinara na zadataku. Pregovarao o 55.000 funti za učešće u poslu.

Posle "Big Sema", uhvaćen je i Džimi Flojd Haselbajnk.

Slavni centarfor (44) koji od 2015. vodi Kvins Park Rendžers, takođe je žrtva akcije britanskog lista "Telegraf", u okviru koje je Engleska već ostala bez selektora Sema Alardajsa.

Džimi Flojd je na video snimku dogovarao posao od 55.000 funti, u okviru kojeg bi putovao na Daleki istok i pomagao jednoj firmi da prodaje igrače.

Skrivena kamera uhvatila ga je kako izgovara: "Govorite o poslu. To je sve, to je posao sve zavisi od toga šta stavite na sto... Znate, na kraju dana, mora postojati razlog za tako dalek put".

Nakon što je video snimak objavljen, Haselbajnk je zapao u jako komplikovanu situaciju i teško podnosi sve što se dogodilo. On tvrdi da je poptuno nevin i da nije deo korupcionaškog skandala, preneo je Skaj Sports.

Njegov klub obećao je temeljnu internu istragu i naveo da ima poverenja u svog trenera.

Izvor Skaj Sportsa naveo je da je Haselbajnk u utorak bio na ivici suza, pošto veruje da je snimak, koji je kako je rekao, "napravljen da bih on izgledao loše", uništio sve za šta je radio u fudbalu.

Bivši fudbaler Čelsija, Kardifa i Atletiko Madrida rekao je da je pregovarao samo o tome da će biti plaćen da održi govor na Dalekom istoku i to na slobodan dan u klubu, kao i da nema kontrolu nad transferima, za koje su zaduženi direktor fudbala Les Ferdinand i uprava Kvins Park Rendžersa.

"Nisam obećao ništa za uzvrat. Nisam i ne bih preporučio prodaju nekog igrača za ličnu dobit", rekao je Haselbajnk.

Kako je naveo Skaj, advokati bivšeg holandskog reprezentativca utvrđuju šta je štampao Telegraf, kako bi videli da li ima osnova za tužbu. Haselbajnk je klubu dao sve poruke koje je dobio prilikom ugovaranja sastanka, jer veruje da će dokazati da je nevin.

Veruje se da je Haselbajnka tokom leta kontaktiralo više od 50 menadžera i da mu niko nije ponudio mito. 

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC