• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Murinjo: Zašto je bolje da Runi NE igra

Autor mondo.rs

Portugalac objasnio kako je "desetka" Mančester junajteda dospela na klupu i zašto je korisno da na njoj ostane do daljeg.

Šok terapija u vidu sklanjanja Vejna Runija iz startne postave donela je Mančester junajtedu rezultat prošlog vikenda, u ubedljivom pobedu nad Lesterom.

Kapiten "đavola" premešten je na klupu, sa koje je gledao saigrače kako razbijaju Lester na Old Trafordu (4:1), a epilog borbe Junajteda i branioca titule dao je i jak argument u korist odluke Žozea Murinja da "desetka" počne sa klupe.

U najavi utakmice protiv ukrajinske Zorje (četvrtak, 21.05) u okviru Lige Evrope, Portugalac je govorio o Runijevom statusu.

"Mislim da on zaista ne sme sebi da dopusti loš nastup. Bio sam potpuno uveren u to da bi on trebalo da igra, ali zbog svega što se događalo prethodnih dana nisam siguran da li će tako i biti, zbog situacije koju mu vi stvarate", rekao je Murinjo novinarima, uz već izrečenu poruku o povredi Engleza.


S obzirom na to da Runi nije radio nekoliko dana, ne bi bilo iznenađenje da ponovo bude rezerva i na drugoj uzastopnoj utakmici, što je zaista nezabeleženo kada je on u pitanju.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC