• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sevilja blista na "Pishuanu", srušen i Alaves

Autor mondo.rs

Alaves bio na pragu osvajanja nezasluženog boda, ali je Ben Jeder svojim drugim golom na meču doneo pobedu Sevilji u nadoknadi vremena.

Sjajan fudbal na "Sančez Pishuanu"!

To je nekako postalo i pravilo kada Sevilja igra ove sezone, a oni su do četvrte pobede pred svojim navijačima stigli u pravoj "ratničkoj" utakmici protiv Alavesa. Meč pun lepih poteza na kraju se završio na najlepši mogući način po Andalužane - golom Ben Jedera u nadoknadi za pobedu.

SEVILJA - ALAVES 2:1 (0:0)

Bio je Alaves na pragu senzacije i osvajanja boda, kažemo senzacije jer su gosti loptu u nogama držali samo 25% vremena i jedini pogodak su postigli iz jedinog šuta u okvir gola, ali pogodak Laugardije samo je razbesneo Seviljine fudbalere koji su imali na desetine šansi i samo jedan gol za 90 minuta fudbala.

Međutim, jedanaesti šut u okvir gola pretvorio se i u pobedonosni pogodak pošto je Ben Jeder u prvom minutu nadoknade vremena sjajno iskoristio pas Vitola i postigao svoj drugi gol na meču.

Pre toga bio je strelac u 74. minutu utakmice kada ga je sjajno proigrao Brazilac Ganso - petom u padu - ali će mu sigurno ovaj drugi pogodak, zbog važnosti, biti draži ako je uopšte potrebno da ih tako "meri".



Svi srpski fudbaleri u Alavesu su meč počeli sa klupe, ali su sva trojica dobila šansu sa klupe. Već u prvom poluvremenu Nenad Krstičić i Aleksandar Pantić, koji je imao i asistenciju, su ušli zbog povređenih saigrača, dok je Aleksandar Katai šansu dobio u 79. minutu, ali nije uspeo da ima značajniji doprinos igri svog tima.

Kada su u pitanju utakmice u večernjim terminima tamo smo videli "promenu podele bodova" u nadoknadi vremena. Las Palmas je preko Garsije nastavio dobre partije i osvojio bod na gostovanju Osasuni, dok je Rajan Babel u drugom minutu nadoknade pogodio za Deportivo i svom timu upisao još tri boda, a Hihon ostavio praznih ruku.

Parovi 7. kola:

Granada - Leganes 0:1 (0:0)
/Šimanovski 76/

Sevilja - Alaves 2:1 (0:0)
/Ben Jeder 76, 90+1 - Laguardia 84/

Osasuna - Las Palmas 2:2 (2:0)
/Tores 7, Leon 45+2 - Gomez 57, Garsija 90+2/

Deportivo - Hihon 2:1 (1:0)
/Borhes 35, Babel 90+2 - Alverez 65/

u nedelju

Valensija - Atletiko 12
Real - Eibar 16.15
Espanjol - Viljareal 18.30
Malaga - Bilbao 18.30
Selta - Barselona 20.45

odigrano u petak

Sosijedad - Betis 1:0 (0:0)
/Vela 63'/


TABELA: Real (-1) 14, Sevilja 14, Barselona (-1) 13, Atletiko (-1) 12, Viljareal (-1) 12, Bilbao (-1) 12, Las Palmas 11, Eibar 10, Sosijedad 10, Leganes 10, Alaves 9, Deportivo 8, Betis 8, Selta (-1) 7, Hihon 7, Valensija (-1) 6, Malaga (-1) 5, Espanjol (-1) 5, Osasuna 3, Granada 2

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC