• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Junajted na bizaran način ispustio pobedu!

Autor mondo.rs

Žoze Murinjo će i te kako biti nezadovoljan rezultatom protiv ekipe Stouka koja ima mnogo problema na početku sezone. "Đavoli" bili na pragu pobede, ali čudna situacija pred golom De Hee pretvorila se u izjednačujući gol.

Mučio je i mučio iskusni golman Stouka Li Grant napadače Mančester junajteda sve do 69. minuta kada je "delpjerovski" potez rezerviste Antonija Marsijala, i to dva minuta po ulasku, doneo prednost "đavolima" da bi ga na kraju "upropastila" slaba intervencija odbrane Junajteda u 82. minutu.

Pokušaj Glena Džonsona po zemlji slabo je odbranio David de Hea, odbio samo kratko do Džonatana Voltersa koji je nekako pogodio prečku, a dok je zbunjeni Piter Krauč gledao u loptu kako odlazi od gola - pritrčao je Džo Alen i ubacio je u mrežu.

Junajted je "napao iz sve snage", pokušavao je Ibrahimović, Pogba je pogodio prečku, ali ništa.

Žoze Murinjo će i te kako žaliti za prosipanjem bodova protiv poslednjeplasiranog na tabeli.

MANČESTER JUNAJTED - STOUK 1:1 (0:0)

Bivši fudbaler Liverpula tako je Stouku doneo tek treći bod u ovoj sezoni i za sada ih "gurnuo" na jednu poziciju ispred Sanderlenda, koji je sa dva boda pao na začelje, a ono što je loše po menadžera Marka Hjuza je povreda Marka Arnautovića koji će verovatno propustiti i meč sa reprezentacijom Srbije.




Naročito razočaran biće i Zlatan Ibrahimović koji je ušao u najviše šansi na današnjem meču, ali nije uspeo nijednu loptu da pošalje iza Granta, što bi bio lep poklon dan pre nego Šveđanin proslavi 35. rođendan.

Antoni Marsijal je uspeo malo da "trgne" svoju ekipu, a gol mu je namestio Džef Kamerun koji je pokušao da interveniše ispred Vejna Runija, a onda "častio" Francuza.




Junajted je prošle nedelje odigrao najbolju utakmicu sezone kada je "razbio" Lester, ali ih je novi kiks sputao da ostanu pri vodećim pozicijama, pa su trenutno sedmoplasirani sa 13 bodova iz sedam mečeva.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC