• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sedam utakmica - i već tri (k)iksa Reala...

Autor mondo.rs

Real Madrid u sezonu "ušao" sa četiri pobede, ali onda vezao tri vezana remija. Četiri, ako računamo sva takmičenja. U čemu je problem?

Sedam utakmica - i već tri (k)iksa Reala!

"Kraljevski klub" je novu sezonu otvorio sa četiri pobede, a potom ušao u seriju remija, pa je utakmica protiv Eibara trebalo da bude lak posao za njih na putu ka novim pobedama.

Zašto?

Otkako je Eibar ušao u La Ligu 2014. godine protiv Reala nije dao ni gol i ubedljivo je gubio duele sa "kraljevskim klubom". U prethodna četiri duela mreža Eibara bila je zatresena čak 13 puta, a već u 6. minutu na "Bernabeu" - gostujući tim je "razbio baksuz" i poveo.

Slabo su pazili na Frana Rika na početku meča, a sjajan centaršut sa desnog krila poslao je Kapa, pa nekadašnjem đaku Reala bilo je potrebno samo da se "pokloni" dok je kao duh stajao sam između Varana i Karvahala.

Real je izjednačio preko Gereta Bejla u 17. minutu. Kristijano Ronaldo je fantastično "okrenuo" svog čuvara, a onda na drugu stativu poslao savršenu loptu koju je Velšanin sjajno sproveo u mrežu.

REAL MADRID - EIBAR 1:1 (1:1)

Često se priča o tome koliko Real Madridu znaju da nedostaju Kristijano Ronaldo i Geret Bejl, ali tek kada na terenu nema Luke Modrića, a što ne reći i brazilskog defanzivnog veziste Kazemira, može se videti koliko ekipa Zinedina ZIdana ima slabosti.

Kako u organizaciji napada, tako i u odbrani svog gola.

BEJL - RONALDO

Koliko su česte asistencije između Ronalda i Bejla? Pa, Velšanin je mnogo više puta bio "paker" za Portugalca. On je to učinio 23 puta, dok je Ronaldo njemu, računajući i današnji meč, asistirao 7 puta u Primeri. Zajedno igraju od 2013. godine.

Na sredini je Zidan imao "trio" Kros - Kovačić - Isko, ali oni nisu uspeli da naprave potrebnu prednost i da svoje napadače spoje sa golom. 

Probao je Zidan sa uvođenjem Morate i Asensija, dok je Džejms Rodrigez presedeo meč na klupi, ali, uprkos inicijativi, novih golova nije bilo.

Sada sledi reprezentativna pauza, a nakon toga Real u oktobru očekuju dueli sa Betisom, Legijom, Bilbaom i Alavesom. Tu će tražiti povratak u pobedničku seriju sa početka sezone kada su delovali nepobedivo.

U terminu od 18.30 remizirali su Viljarel i Espanjol, bez golova, dok je odličan meč i preokret viđen u Malagi. Bilbaou je bilo potrebno samo tri minuta da povede preko Adurica, a Malagi samo minut da preokrene. U 82. minutu prvo je pogodio Ramirez, a minut kasnije Duda za pobedu.

Oba tima su meč završila sa igračem manje, s tim da je Bilbao već nakon pola sata ostao bez Balensijage.



Rezultati 7. kola:

Valensija - Atletiko Madrid 0:2 (0:0)
/Grizman 63, Gameiro 90+3/

Real Madrid - Eibar 1:1 (1:1)
/Bejl 17 - Riko 6/

Espanjol - Viljareal 0:0 

Malaga - Bilbao 2:1 (0:1)
/Ramirez 82, Duda 83 - Aduriz 3/

Selta - Barselona 4:3 (3:0)
/Sisto 22, Aspas 31, Matje ag 33, Ernandez 77 – Pike 58, 87, Nejmar pen 64/

u subotu:

Granada - Leganes 0:1 (0:0)
/Šimanovski 76/

Sevilja - Alaves 2:1 (0:0)
/Ben Jeder 76, 90+1 - Laguardia 84/

Osasuna - Las Palmas 2:2 (2:0)
/Tores 7, Leon 45+2 - Gomez 57, Garsija 90+2/

Deportivo - Hihon 2:1 (1:0)
/Borhes 35, Babel 90+2 - Alverez 65/

odigrano u petak

Sosijedad - Betis 1:0 (0:0)
/Vela 63'/


TABELA: Atletiko 15, Real 15, Sevilja 14, Barselona 13, Viljareal 13, Bilbao 12, Las Palmas 11, Eibar 11, Selta 10, Sosijedad 10, Leganes 10, Alaves 9, Deportivo 8, Betis 8, Malaga 8, Hihon 7, Espanjol 6, Valensija 6, Osasuna 3, Granada 2.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC