• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gvardiola nije filozofirao: Bili su bolji...

Autor mondo.rs

Maurisio Poketino je tek drugi trener koji je više od jedanput pobedio Gvardiolu, a katalonski stručnjak mu je na tome čestitao i bez mnogo filozofiranja poručio da je Totenhem jednostavno bio bolji.

Trener fudbalera Mančester sitija Pep Gvardiola ocenio je da je Totenhem u današnjoj utakmici bio bolji rival i da je zasluženo pobedio njegovu ekipu, pa je tako izbegao "filozofiranje" i pronalaženje alibija kakvim često pribegavaju njegove kolege u Premijer ligi.

"Jednostavno, bili su bolji. Ovo nije bilo naše najbolje izdanje", počeo je on priču na konferenciji za medije.

"Prvi gol koji smo primili bio je veoma sličan onom koji smo primili u Glazgovu od Seltika. Uvek je teško oporaviti se. Igrali smo znatno bolje u poslednjih 15, 20 minuta. Znali smo da će nas pritiskati visoko, to smo i želeli, ali jednostavno bili su bolji", rekao je Gvardiola, a preneo je Bi-Bi-Si (BBC).


Totenhem je danas pobedio Mančeester siti 2:0 u sedmom kolu Premijer lige i tako ekipi Pepa Gvardiola naneo prvi poraz u sezoni.

I Ranijeri kaže isto...

Ekipa Klaudija Ranijerija odigrala je nerešeno protiv Sautemptona, a on kaže da je njegov protivnik bio bolji: "Veoma sam srećan, jer je Sautempton zaslužio da pobedi. Priznajem, igrali su bolje. Srećom, utakmica je završena remijem".

"Porazi su sastavni deo sporta. Nikada nisam razmišljao o tome da nećemo izgubiti utakmicu, to je prosto nemoguće. Sve je ovo normalno i ponekada pomogne da ekipa napreduje", rekao je Gvardiola.

Totenhem je na Vajt Hart Lejnu poveo autogolom Aleksandra Kolarova u devetom, dok je drugi pogodak postigao Dele Ali u 37. minutu.

"Utakmica je bila teška, a to smo i očekivali. Totenhem je u poslednje tri godine veoma dobra ekipa. Moj tim je danas bio usporen u nekim trenucima, kasnili smo s odigravanjima, nismo se dobro psotavljali. Fudbal se igra 90 minuta, a mi ga nismo igrali sve vreme, bez obzira što smo dobro počeli utakmicu. Nismo mogli da kontrolišemo utakmicu", rekao je Gvardiola.

Totenhem je, posle sedam odigranih utakmica, drugi na tabeli Premijer lige sa 17 bodova, dok je Siti prvi sa bodom više.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC